Metamorfose voor Savemak Verzekeringen: nieuwe naam én locatie


Savemak Verzekeringen, het Lommelse verzekeringskantoor van Vanessa Vande Velde en Hans Heylen, is vanaf 2 mei 2022 te vinden in een gloednieuw pand op een boogscheut van hun vorige kantoor. Bij die nieuwe locatie hoort ook een nieuwe naam: PARAAD.

Savemak Verzekeringen, het Lommelse verzekeringskantoor van Vanessa Vande Velde en Hans Heylen, is vanaf 2 mei 2022 te vinden in een gloednieuw pand op een boogscheut van hun vorige kantoor. Bij die nieuwe locatie hoort ook een nieuwe naam: PARAAD. “Dezelfde mensen en dezelfde service, zij het nu in een beter passend jasje”, aldus zaakvoerster Vanessa.

Vanessa Vande Velde staat samen met Hans Heylen sinds vijf jaar aan het roer van het voormalige Savemak Verzekeringen. “We zijn een onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als professionals en ondernemingen. We deelden ons kantoor eerst met een immokantoor, maar zijn blij dat we onze klanten nu op een eigen, rustige plek kunnen ontvangen.”

Nieuwe naam op de nieuwe voordeur

De verhuis is niet het enige dat verandert. “Klopt. Het vormde voor ons ook het moment om na te denken over wie we zijn als kantoor en wat we uitstralen. Dat bracht ons bij onze nieuwe naam, PARAAD. Een naam met een dubbele betekenis: we staan altijd paraat voor onze klanten, met de nodige raad en daad.”

“Aan ons team en onze service verandert dan ook niets. We blijven inzetten op wat ons sterk maakt. Mijn team en ikzelf deden jarenlang ervaring op bij grote spelers in de sector, en combineren die kennis met de service van een kleiner en persoonlijker kantoor.”

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?