Uw rechtsbijstand bij een aparte gespecialiseerde verzekeraar


U wil toch ook kunnen rekenen op een onpartijdige oplossing bij een conflict?

Niets dan voordelen …

Uw rechtsbijstand bij een aparte en gespecialiseerde verzekeraar: niets dan voordelen.  Wij adviseren om uw waarborg rechtsbijstand steeds te verzekeren bij een aparte en gespecialiseerde verzekeraar rechtsbijstand.  Bij een eventueel geschil zal u hiervan de vruchten plukken.

De rechtsbijstand toevoegen in uw bestaande polissen auto, brand, familiale, … is niet zonder gevaar:

 • beperkte waarborgen
 • overlappende dekkingen
 • versnippering
 • botsende financiële belangen
 • generalist – niet gespecialiseerd in rechtsbijstand
 • België

Paraad. biedt u DE oplossing!  Wij bieden namelijk een aparte rechtsbijstand aan, bij een verzekeraar die 100 % aan uw kant staat, bij een verzekeraar die volledig gespecialiseerd is en enkel rechtsbijstand doet.  Dit zorgt voor grote voordelen:

 • dekking all risk en op maat
 • één globale polis: eenvoudig en overzichtelijk
 • onafhankelijk: een partner in rechtsbijstand die aan UW kant staat
 • vermijden van belangenconflicten
 • specialist
 • internationaal

U heeft rechten!

U wil kunnen rekenen op een onpartijdige oplossing bij een schade of conflict.  Objectief uw belangen verdedigen met de nodige inzet en betrokkenheid, daar komt het op aan!

1 van onze partners is DAS.  DAS heeft geen rechtstreekse banden met andere verzekeringsmaatschappijen.  Hierdoor heeft DAS een volledig zelfstandig en autonoom beheer.  Deze autonomie en zelfstandigheid is een belangrijke troef. Dit voordeel staat borg voor een optimale en objectieve verdediging van uw belangen.

Met een DAS polis bent u er zeker van dat u kwalitatief verzekerd bent.  De rechtsbijstandverzekering is de verzekering waarop u terugvalt als u van een tegenpartij geen voldoening krijgt.  Daarom is het zo belangrijk dat deze verzekering van hoogstaande kwaliteit is zodat u erop kan rekenen.

Lees meer op de site van onze partner.

Twijfel dus niet langer: uw rechtsbijstand bij een aparte gespecialiseerde verzekeraar is een must.  Wij adviseren u graag. Contacteer ons snel.  Wij zorgen voor uw gemoedsrust.

Paraad. Doortastend verzekerd. Proactief en snel, maar met alle tijd voor u.Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?