Pech met de wagen: nuttige telefoonnummers

Niets zo vervelend als het telefoonnummer van de bijstand te moeten zoeken als je met de wagen in panne staat. Paraad maakt het u graag gemakkelijk. We zetten de nuttige telefoonnummers voor u op een rijtje

Bijstand na pech: een overzicht van de telefoonnummers en enkele nuttige tips.

Niets zo vervelend: bijstand na pech en u moet op zoek gaan naar het correcte nummer.  Wij geven u een overzicht van de meest gebruikte telefoonnummers.

Europ Assistance: 02/533.75.75

Baloise Assistance: 03/870.95.70

Optimco: 03/231.83.17

Allianz Assistance: 02/290.61.00

Aedes Fietsbijstand: 02/642.45.04

Assudis: 02/888.10.85

Panne met de wagen zorgt bij iedereen voor de nodige stress. Check op voorhand bij welke verzekeraar uw bijstand onderschreven werd en zet deze telefoonnummer in uw GSM.  Zo moet u zich daar al geen zorgen meer over maken.

Heeft u nog geen bijstandscontract? Geen probleem! Contacteer ons voor de mogelijkheden.  Wij helpen u vrijblijvend verder!

Een beetje goede raad kan nooit kwaad …

  • Autopech op de openbare weg? Breng eerst uzelf en uw passagiers in veiligheid.  Zorg ervoor dat u steeds enkele fluohesjes in de wagen hebt liggen.  Een kleine investering die levens kan redden!
  • ligt uw gevarendriehoek in de wagen? Gebruik uw gevarendriehoek om uw voertuig zichtbaar te maken voor de andere weggebruikers.
  • zet uw knipperlichten aan en probeer uw voertuig tot stilstand te brengen op een plaats waar u het doorgaand verkeer zo weinig mogelijk hindert.  Zorg ervoor dat u en uw passagiers veilig uw voertuig kunnen verlaten.
  • neem zo snel mogelijk contact op met uw bijstandsverzekeraar.

Staat uw wagen in panne op een Belgische autosnelweg?  Lees dan hier de pechverhelpingsprocedure die er van kracht is (waaronder de FAST-takeling op de Vlaamse autosnelwegen).

Heeft u nog vragen over uw contract bijstand? Of heeft u interesse in een nieuwe polis bijstand?  Aarzel niet ons te contacteren. Ons team helpt u graag verder!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?