Wist je dat…? Je wagen niet standaard verzekerd is in uw brandverzekeringWist je dat uw wagen niet standaard verzekerd is in de brandverzekering?  Uw motorvoertuig met 4 of meer wielen is immers standaard uitgesloten volgens de algemene voorwaarden van uw brandverzekering.

Als uw wagen beschadigd raakt bij een brand, kan dit zorgen voor een serieuze financiële kater.  Gelukkig kunnen we u een aantal oplossingen bieden.

Heeft u nog een kleine of grote omnium op de wagen?  Dan is er geen reden tot paniek!  Uw omniumverzekering zal tussenkomen voor de schade aan uw voertuig.

Maar wat als er geen omnium meer op uw wagen zit?  Ook dan is er geen reden tot paniek, want wij kunnen ervoor zorgen dat u op uw beide oren kan slapen.  Indien u geen omnium meer heeft op uw wagen, raden we u aan om uw brandpolis uit te breiden met het surround package van Baloise.

Welke meerwaarde biedt het surround package nu voor uw motorvoertuigen op 4 of meer wielen?

Uw motorvoertuig staat binnen in het hoofdgebouw of in het bijgebouw.

Bijvoorbeeld: uw auto staat in uw garage of onder uw carport.

Heeft u schade aan uw voertuig door

  • brand, ontploffing of implosie?
  • doordat een tak of boom valt?
  • door storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk?

Dan betaalt Baloise voor de schade indien u het surround package onderschreven hebt.

In de basisverzekering zonder uitbreiding met het surround package, zal er geen tussenkomst zijn voor deze schade!

Heeft u schade aan uw voertuig door een natuurramp?  Bijvoorbeeld: door een overstroming loopt water in uw garage. U hebt schade aan uw wagen.  Als u het surround package onderschreven hebt, zal de schade vergoed worden.  In de basisverzekering is dit niet verzekerd!

Is er ingebroken in het gebouw waarin uw voertuig staat?  en is uw motorvoertuig gestolen? Indien u de waarborg diefstal hebt onderschreven samen met het surround package, zal Baloise betalen voor de diefstal van uw motorvoertuig.

Baloise zal niet betalen als uw voertuig onder een carport staat of in een ruimte die anderen gebruiken zoals een gemeenschappelijke garage.

Schade door vandalisme aan uw motorvoertuig wordt niet betaald door Baloise.

Wil u een volledig overzicht van de waarborgen en de uitsluitingen? Dan verwijzen we u graag door naar de algemene voorwaarden woning select van Baloise.

We weten nu dat je wagen niet standaard verzekerd is in de brandverzekering en dat het surround package een oplossing kan bieden. Maar het surround package biedt niet enkel een meerwaarde voor schade aan uw voertuigen.  Het zorgt voor een extra bescherming van uw eigendom.  Wil u graag meer info of een vrijblijvende offerte?  Aarzel niet ons te contacteren!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?