Efficiënt en pro-actief schadebeheer bij Paraad Verzekeringen


Elke dag worden we geconfronteerd met schadegevallen uit een onverwachte hoek - een ongeval, een plotselinge ziekte, of zelfs een natuurramp. Wanneer zulke gebeurtenissen zich voordoen, is het belangrijk om te weten dat je kan rekenen op een efficiënt en pro-actief schadebeheer.

Bij Paraad Verzekeringen, begrijpen we de stress en het ongemak die dergelijke situaties kunnen veroorzaken en daarom zijn we trots op ons efficiënt en pro-actief schadebeheer. Bij ons gaat het niet enkel over het verkopen van verzekeringen. We spelen kort op de bal en hebben heel wat knowhow in huis om u bij te staan bij het beheren van uw schadedossiers.

In 2023 openden we maar liefst 438 nieuwe schadedossiers. Dit betekent 438 keer dat we onze klanten hebben geholpen om door de onzekerheid en complexiteit van een schadeclaim te navigeren. En we streven ernaar om elk van deze dossiers zo snel en efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen.

Een van de mensen die dit mogelijk maakt, is Hans. Als zaakvoerder en fulltime schadebeheerder bij Paraad Verzekeringen, is Hans dag in dag uit bezig met het opvolgen van uw schadedossiers. Hij doet zijn uiterste best om deze zo snel mogelijk af te handelen en zorgt er zo voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw schadeclaim.

Bij Paraad Verzekeringen, zien we onszelf niet alleen als een tussenpersoon, maar als een partner op uw levensreis. Of u nu een particulier, ondernemer of bedrijf bent, we hebben een passende verzekering voor u en we zetten ons in om u te ontzorgen in tijden van nood.

Bel ons vandaag nog op 011 340 360 of stuur een e-mail naar verzekeringen@paraad.be voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen met uw verzekeringsbehoeften.

ParaadVerzekeringen #Schadebeheer #ProActief #Efficiënt #Verzekeringen #BlogPost

Image description

Schadeaangfite

Heb je onlangs schade gehad? Vul ons formulier in en wij behandelen je aangifte zo spoedig mogelijk!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?