Online een afspraak inboeken bij Paraad Verzekeringen


Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Het regelen van verzekeringen moet gemakkelijk en naadloos kunnen gebeuren, zodat u zich op uw dagelijkse activiteiten kunt concentreren. Daarom zijn we verheugd om te melden dat we een systeem hebben geïmplementeerd waarmee u via onze website online een afspraak kunt inboeken.

Dit platform is gebruiksvriendelijk en vereenvoudigt het proces van het maken van een afspraak. Of u nu een afspraak wilt om uw huidige polissen te herzien of om nieuwe verzekeringsopties te bespreken, dit systeem biedt u de mogelijkheid om een afspraak in te plannen die bij uw schema past.

Hoe boekt u een afspraak online bij Paraad Verzekeringen?

Om een afspraak te maken, volgt u eenvoudig deze stappen:

  1. Ga naar onze website: Paraad Verzekeringen
  2. Klik op de knop 'Online Afspraak Boeken'
  3. Kies de dienst die u nodig heeft en de gewenste datum en tijd
  4. Voer uw contactgegevens in
  5. Bevestig uw afspraak

U ontvangt een bevestigingsmail met de details van uw afspraak. En dat is het - in slechts enkele klikken is uw afspraak geboekt.

Met dit systeem hopen we het voor u gemakkelijker te maken om met ons in contact te komen en de proactieve en gepersonaliseerde dienstverlening te krijgen die u verdient.

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op ons contactnummer 011 340 360 of stuur een e-mail naar verzekeringen@paraad.be.

Bij Paraad Verzekeringen zijn we er om u te helpen met al uw verzekeringseisen, op een manier die het meest handig en effectief voor u is.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?