Onze nieuwe website al gespot?


Heb je onze nieuwe website al gezien? Met trots presenteren we, in samenwerking met Up To Date Webdesign, onze nieuwe website. Het is een staaltje vakwerk geworden waar we met recht trots op zijn. De website is niet alleen fraai vormgegeven, maar is vooral een showcase van wat we bij Paraad Verzekeringen in huis hebben.Een Sneak Peek van Onze Nieuwe Website

Onze nieuwe website is gemaakt om het voor onze klanten en geïnteresseerden gemakkelijker te maken om te ontdekken wie we zijn en wat we doen. We hebben een nieuw design, nieuwe functionaliteiten en nieuwe content toegevoegd, allemaal bedoeld om jou een nog betere ervaring te bieden. Het belicht onze missie, visie, diensten en producten. Heb je onze nieuwe website al gespot? Klik hier voor een bezoekje aan onze nieuwe website!

Ontdek Paraad Verzekeringen

Met onze nieuwe website krijg je een volledig inzicht in onze dienstverlening. Of je nu particulier, ondernemer of een bedrijf bent, we hebben voor jou de juiste polis tegen de beste prijs. Je kunt gemakkelijk je weg vinden naar de verschillende verzekeringsproducten en -diensten die we aanbieden. Het is onze duidelijk weergegeven missie om je met zekerheid en gemoedsrust door het leven te laten gaan en je geen polisnummer te laten voelen, maar een klant waar we tijd en aandacht voor hebben.

Schrijf Je In Voor Onze Nieuwsbrief

Om helemaal op de hoogte te blijven, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ontvang je regelmatig updates over belangrijke verzekeringsonderwerpen, tips en advies. Kortom, alles om jouw verzekeringspuzzel op te lossen. Heb je onze nieuwe website al gespot? Neem snel een kijkje en vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Onze nieuwe website is met trots gelanceerd in samenwerking met Up To Date webdesign. Kom zeker eens langs en ontdek onze nieuwe digitale thuishaven!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?