Uw offerte-aanvraag in een vingerknip: simpel, snel en efficiënt!


Hoe vraag je een offerte aan bij Paraad Verzekeringen? Met een knipoog!

Verzekeringen. Een noodzakelijk kwaad? Nee hoor! Bij Paraad Verzekeringen maken we van het noodzakelijke een plezier. We begrijpen dat niemand wakker wordt met de gedachte "vandaag ga ik een levensverzekering afsluiten!", maar dat weerhoudt ons er niet van om het proces zo aangenaam en soepel mogelijk te laten verlopen.

Stap 1: Welke verzekering heb je nodig?

Heb je een nieuwe wagen gekocht? Ga je verhuizen?  Wil je graag meer info over pensioensparen? Wil je zekerheid in je leven creëren door een verzekering gewaarborgd inkomen?  Wij hebben een oplossing voor al uw zorgen!

Stap 2: Contacteer ons

Als je eenmaal weet welk soort verzekering je nodig hebt, stuur ons dan een berichtje. Of het nu per e-mail is op verzekeringen@paraad.be, telefonisch op 011 340 360 of via ons contactformulier, we staan voor je klaar!

Stap 3: meer info alsjeblieft

Het zou kunnen dat we wat meer info nodig hebben om u een correcte offerte te kunnen aanbieden. U kan van ons een telefoontje van mailtje verwachten waarin we om bijkomende info vragen.

Stap 3: Ontvang je offerte

Wij zetten dan onze verzekeringsmuts op en gaan aan de slag om voor jou de perfecte offerte uit te werken.   We houden hiermee rekening met uw persoonlijke wensen, met de kwaliteit van de verzekeringsdekking en natuurlijk last but nog least: de prijs!

Stap 4: Review de offerte

We nemen contact met je op om de offerte te bespreken. Geen paniek als je niets van het verzekeringsjargon begrijpt, we leggen je alles uit. Geen kleine lettertjes of geheime handdrukken bij ons! Moet er nog iets aangepast worden? Geen probleem! Wij zijn er om ervoor te zorgen dat de offerte perfect aansluit bij uw wensen.

Stap 5: Accepteer de offerte

Tevreden met de offerte? Super! We brengen alles in orde en voor je het weet, ben je gedekt!

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?