Zelfstandig met een eensmanszaak of een vennootschap? BA uitbating verzekering is essentieel!


Of je nu een zelfstandige bent in een eenmanszaak of een groot bedrijf leidt, een verzekering BA uitbating is onmisbaar. Maar wat heb je precies nodig? Dat hangt af van je activiteiten. Immers, een ruwbouwaannemer loopt andere risico's dan bijvoorbeeld een transportbedrijf.

Gelukkig is er Paraad Verzekeringen, je compagnon de route, voor advies op maat, met inachtneming van je specifieke behoeften en met deskundige kennis.

Paraad Verzekeringen: uw partner in verzekeringen

Paraad Verzekeringen biedt een proactieve service en op maat gemaakte polissen, ongeacht of je een particulier, ondernemer of bedrijf bent. Onze aanpak is persoonlijk en proactief – we nemen de tijd om je te leren kennen en te begrijpen wat belangrijk voor je is.

Naast een breed scala aan diensten, zoals mobiliteits- en aansprakelijkheidsverzekeringen, eigendomsverzekeringen, persoonlijke verzekeringen en arbeidsongevallenverzekeringen, publiceren we ook regelmatig blogs over belangrijke verzekeringsonderwerpen.

Waarom kiezen voor Paraad Verzekeringen?

Onze missie is simpel: je met zekerheid en gemoedsrust door het leven laten gaan. We bieden persoonlijke en op maat gemaakte verzekeringspolissen aan door de beste opties van alle grote verzekeringsmaatschappijen te vergelijken. Bij Paraad Verzekeringen ben je geen polisnummer, maar een klant waarvoor we tijd en aandacht hebben.

Voor meer informatie kun je ons bereiken op 011 340 360 of bezoek onze website op www.paraad.be. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en tips.

Volg ons op sociale media

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?