Zijn uw gegevens in ons systeem nog correct?


Bij Paraad Verzekeringen streven we ernaar om u de best mogelijke service te bieden. Een cruciaal onderdeel hiervan is het up-to-date houden van uw gegevens in ons systeem.

Het zou kunnen dat u binnenkort een e-mail van ons ontvangt. Deze e-mail bevat een unieke link waarin we u vragen om uw gegevens te controleren, aan te vullen of te corrigeren indien nodig.

Veilige gegevensuitwisseling

We begrijpen dat veiligheid een belangrijke zorg is, vooral als het gaat om uw persoonlijke en financiële informatie. Daarom hebben we maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de uitwisseling van uw gegevens veilig gebeurt.

De unieke hyperlink in de e-mail die u ontvangt, stelt u in staat om veilig uw gegevens uit te wisselen, zonder dat u een login en wachtwoord nodig heeft.

Herken onze communicatie

We willen u graag geruststellen dat deze e-mail daadwerkelijk van ons afkomstig is. De e-mail zal worden verzonden vanaf ons officiële mailadres: vanessa@paraad.be.

Bovendien zal uw unieke link doorverwijzen naar onze website, wat een extra beveiligingslaag toevoegt.

Wees waakzaam

Hoewel we alle voorzorgsmaatregelen nemen om uw gegevens veilig te houden, willen we u graag eraan herinneren om altijd alert te blijven. Open nooit links of bijlagen in e-mails die u niet verwacht, en verstrek nooit persoonlijke of financiële informatie per e-mail.

Bij Paraad Verzekeringen waarderen we uw vertrouwen in ons en zijn we toegewijd aan het beschermen van uw informatie. Heeft u vragen of zorgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?