Auto-ongeluk? Blijf vooral kalm en neem de tijd om het Europees Aanrijdingsformulier in te vullen.


Haast en spoed is zelden goed.  En dat telt zeker wanneer je na een auto-ongeluk het Europees aanrijdingsformulier moet invullen.  Neem hier rustig uw tijd voor.  Het gedetailleerd invullen van het aanrijdingsformulier kan het verschil maken tussen een vlotte afhandeling en een langdurige hoofdpijn. Bij Paraad Verzekeringen weten we dat het Europees Aanrijdingsformulier meer is dan zomaar een stuk papier; het is jouw persoonlijke verhalenverteller bij autoschade.

Het belang van precisie

Zie je, elk krasje en elke deuk op je auto vertelt een verhaal. En het Europees Aanrijdingsformulier? Dat is jouw kans om dit verhaal vast te leggen. Niet alleen bevordert het een snelle afhandeling van jouw claim, het beschermt je ook tegen mogelijke toekomstige geschillen. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat de nauwkeurigheid van dit formulier even belangrijk is als het vinden van de juiste verzekering voor jou.

Waarom elk detail telt op een Europees Aanrijdingsformulier bij autoschade?

Een enkele overgeslagen informatie kan de afhandeling van je claim bemoeilijken. Verkeerd ingevulde of ontbrekende gegevens kunnen leiden tot onenigheid tussen de betrokken partijen en de verzekeringsmaatschappijen. Daarom benadrukken wij bij Paraad Verzekeringen altijd het belang van elk detail. Of het nu gaat om de precieze locatie van het ongeval, de schadebeschrijving, of de persoonlijke gegevens van alle betrokkenen; met precisie bereik je zekerheid.

Tip: de schets op het aanrijdingsformulier is zeer belangrijk. Zorg ervoor dat deze nauwkeuring en correct is.  Wil u nog bijkomende info meegeven?  Schrijf het bij in het vakje van de schets!

Paraad Verzekeringen: Uw Partner in Nauwkeurigheid

Bij Paraad Verzekeringen is het onze missie om u door het leven te leiden met zekerheid en gemoedsrust. In het geval van autoschade is het invullen van het Europees Aanrijdingsformulier de eerste stap op deze reis. Wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kleine lettertjes.

Belangrijke tip: Neem altijd foto's op de plaats van het ongeval. Deze kunnen als waardevolle bewijsstukken dienen en de details op uw aanrijdingsformulier ondersteunen.

Vergeet niet!

Zorg dat u altijd een Europees Aanrijdingsformulier in uw voertuig heeft en aarzel niet om contact op te nemen met Paraad Verzekeringen bij vragen of voor ondersteuning. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met expertise en mededogen, van het kiezen van de juiste verzekering tot het navigeren door de nasleep van een ongeval.

Schrijf U In Voor Onze Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste tips, trends en adviezen in de verzekeringswereld door u in te schrijven op onze nieuwsbrief. Bij Paraad Verzekeringen geloven we in het proactief ondersteunen van onze klanten, en onze nieuwsbrief is slechts een van de manieren waarop we dit doen. Abonneer nu en zorg dat u altijd een stap voor bent.

Bij Paraad Verzekeringen zijn we meer dan uw verzekeraar; we zijn uw partner in zekerheid. Voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen, bezoek ons op https://paraad.be of neem contact met ons op via verzekeringen@paraad.be.

Wij staan altijd voor u klaar, omdat we bij Paraad Verzekeringen weten dat nauwkeurigheid loont.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?