'Doet u nog niet aan pensioensparen? Daar moet dringend verandering in komen!'


Een pensioen. Is dat niet iets voor oude mensen? Iets waar we over nadenken op een regenachtige dinsdagmiddag, tussen het stofzuigen en het sorteren van de sokkenlade door? Nou, verrassing: pensioensparen is sexy én verstandig! En als u het nog niet doet, wordt het hoog tijd om daarmee te beginnen. Hier is waarom.

Fiscaal voordeel? Ja, graag!

De overheid heeft uw financiële toekomst hoog in het vaandel staan. Daarom bieden ze fiscale voordelen om u aan te moedigen om te beginnen met pensioensparen. Elk jaar kunt u een bepaald bedrag storten op uw pensioenspaarrekening, en tot wel 30% terugkrijgen van de belastingen! Dat is als een jaarlijks verjaardagscadeau van de Belastingdienst. Alleen jammer dat er geen slingers bij zitten.

Voor later, als we groot zijn

Herinnert u zich die kinderlijke vreugde toen u uw eerste bankrekening opende en uw zakgeld zag groeien? Pensioensparen is een soort gelijkaardige magie, maar dan voor volwassenen. U zorgt voor uzelf in de toekomst, zodat u kunt genieten van de zorgeloze pensioenjaren waar u hard voor heeft gewerkt. Stelt u zich eens voor: eindelijk tijd voor al die hobby's, reizen of Netflix series die u altijd al wilde inhalen. Of u er nu van droomt om de wereld rond te reizen, of om uw dagen door te brengen met tuinieren en breien, een goed pensioenplan zorgt ervoor dat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Zet ik het geld niet beter gewoon op mijn spaarrekening?

We horen u denken: "Maar wat als ik dat geld nu nodig heb?". Begrijpelijk! Maar pensioensparen is geen sprint, het is een marathon. Elk jaar een beetje sparen kan op de lange termijn een groot verschil maken. Op je spaarrekening kan je er natuurlijk heel makkelijk aan, maar eigenlijk net iets te makkelijk, want wees gewaarschuwd: het is als het eten van de laatste koekjes uit de trommel – het voelt goed op het moment, maar u zou willen dat u er een had bewaard voor later.

Kortom, pensioensparen is geen rocket science of een magische formule. Het is gewoon een slimme manier om uw toekomst te verzekeren. Dus waar wacht u nog op? Aan boord van de pensioentrein! En vergeet niet, bij Paraad Verzekeringen staan we klaar om u te begeleiden op deze reis. Want wie wil er nu geen zorgeloze oude dag én een cadeau van de belastingdienst?

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?