Een verkeersongeval? Het Europees Aanrijdingsformulier is een onmisbaar instrument!


Verkeersongevallen gebeuren in een flits; de gevolgen ervan kunnen echter lang nagalmen. Zeker als u niet goed bent voorbereid op het afhandelen van de formaliteiten. Goede raad is goud waard; daarom kan de juiste aanpak uw leven een stuk gemakkelijker maken. Dit is iets wat wij bij Paraad Verzekeringen maar al te goed begrijpen.

Goede raad: wees voorbereid

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zeggen we bij Paraad Verzekeringen: vul uw gegevens op voorhand in. Wanneer u dan plots betrokken raakt bij een ongeval, bespaart u kostbare tijd en vermijdt u fouten die uw rechten kunnen schaden.

Ook niet onbelangrijk: ligt er een Europees aanrijdingsformulier in uw wagen?  Indien niet, contacteer ons even, wij bezorgen u een blanco aanrijdingsformulier!

Goede raad: communiceer en documenteer

Stilstaan bij goede raad is cruciaal in de verwarring die vaak na een ongeval ontstaat. Neem de tijd om samen met de tegenpartij het aanrijdingsformulier correct en leesbaar in te vullen. We adviseren om dit samen te ondertekenen. Mocht er onenigheid zijn, noteer dan uw opmerkingen in het vakje van de schets en verzamel desondanks alle gegevens.

Goede raad: kalmte kan u redden

Na een ongeval is men vaak in een schoktoestand, maar kalm blijven is het beste wat u kunt doen. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is. Daarom staan we klaar om u te ondersteunen met raad en daad.

Goede raad: uw rechten beschermen

Wanneer u bij Paraad Verzekeringen verzekerd bent, staan we u bij in elke stap van het proces. Wist u dat een goed ingevuld aanrijdingsformulier de schaderegeling aanzienlijk kan versnellen? Daarom onderstrepen wij: vul alles grondig in en onderschat het belang van getuigenverklaringen niet.

Goede raad van Paraad Verzekeringen

Goede raad? Daar staan we bij Paraad om gekend! Gedurende uw hele levensreis staan we aan uw zijde met ons professioneel advies. 

Wij van Paraad Verzekeringen weten dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Onze missie is om u met zekerheid en gemoedsrust door het leven te laten gaan. Met een ongevalsaangifte die juist en volledig is ingevuld, staat u sterk. Bewapen uzelf met kennis en goede raad; wij zijn uw betrouwbare partner in deze momenten.

Bent u op zoek naar een verzekeringspartner die naast u staat met professioneel advies en praktische hulp? Bij Paraad Verzekeringen zijn we er voor u. Neem vandaag nog contact op voor een verzekeringspolis op maat. Verzekering is meer dan een polis; het is de goede raad en service die erbij komt.

Onze Partner DAS geeft hierbij ook nog enkele tips & tricks voor het correct invullen van het Europees Aanrijdingsformulier.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen.

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen bijstaan, bezoek onze website paraad.be of neem direct contact met ons op via email 📧 verzekeringen@paraad.be, telefoon 📞 011 340 360.  

Paraad Verzekeringen, waar goede raad en professionele verzekeringsoplossingen hand in hand gaan.

Image description

Wat wij doen voor u

Ontdek wat we voor u doen! Onze diensten omvatten alles van advies tot uitvoering, allemaal ontworpen om uw behoeften te ondersteunen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?