Ervaar de zekerheid: De DKV Medi-Card, uw vangnet bij hospitalisatie


Bent u verzekerd voor hospitalisatie bij DKV? Controleer dan even of de DKV Medi-Card nog binnen handbereik ligt. Deze unieke kaart is uw lifeline tijdens die momenten dat gezondheid even wankelt.

Wat is de DKV Medi-Card?

De DKV Medi-Card is een uniek derdebetalersysteem dat als muziek in de oren klinkt voor iedereen die ooit de muren van een ziekenhuis vanbinnen heeft gezien. Dankzij de Medi-Card neemt DKV onmiddellijk de administratieve en financiële rompslomp, die komt kijken bij een ziekenhuisopname, voor haar rekening. Waarom zou men zich immers druk maken over facturen, als men al genoeg aan het hoofd heeft?

De Voordelen:

  • Bij ziekenhuisopname: Wapper met uw Medi-Card, en laat de betalingen maar aan ons over. Nooit meer zweten om de ziekenhuisrekening.  Er zullen geen voorschotten gevraagd worden en uw ziekenhuisfactuur zal rechtstreeks naar DKV gestuurd worden, die ze in uw plaats zal betalen.
  • In de apotheek: toon in de apotheek uw Medi-Card voordat u betaalt.  Dit activeert onmiddellijk de terugbetalingsprocedure door DKV voor de in aanmerking komende geneesmiddelen.
  • In het buitenland: Vergeet nooit uw Medi-Card op reis naar het buitenland.  Hierbij kunt u 7 dagen op 7 dagen en 365 dagen per jaar rekenen op de service van DKV.  Op welke services kan u precies rekenen?  Klik hier voor meer info.

Bent u uw Medi-Card kwijt?

Geen paniek! Paraad Verzekeringen is uw redder in nood. Een telefoontje of e-mail naar ons, en wij regelen een duplicaat voor u. Eenvoudig en zonder gedoe.

Met Paraad Verzekeringen als uw partner in verzekeringen, bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak en geruststellende oplossingen voor elk verzekeringsvraagstuk. Wij verzekeren niet alleen uw gezondheid, maar ook uw gemoedsrust.

Paraad Verzekeringen - Uw Proactieve Partner

Met een scala aan diensten, van hospitalisatie- tot cyberverzekeringen, zorgen wij dat u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft en dat uw polissen naadloos aansluiten bij uw levensstijl. Of het nu gaat om particulieren, ondernemers of bedrijven, wij hebben zorgen voor uw gemoedsrust.

Wilt u meer weten over de DKV Medi-Card of andere verzekeringsopties? Neem vandaag nog contact op met Paraad Verzekeringen voor een persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via:

Vertrouw op Paraad, waar u geen nummer bent, maar een deel van de familie. Verzekeren is een vak, en dat vak beheersen wij meesterlijk. Tot snel!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?