Hulp gevraagd!


Hop, hop, kameraad! ✨ Paraad Verzekeringen vraagt om uw scherpzinnigheid! 🕵️‍♂️ Gooi uw bril op, neem een kop koffie en laat ons weten: Wat ontbreekt er op onze website? Wij hebben jou hulp nodig om onze spot-on verzekeringsservice nog beter te maken! Of wilt u gewoon een virtuele schouderklop geven? Dat mag natuurlijk ook! Ongezouten, hartig of zoet – alle feedback is welkom! 🎉

Wat maakt Paraad Verzekeringen anders?

Wij bij Paraad Verzekeringen maken het verschil met een persoonlijke touch in een wereld vol kleine lettertjes en grote verassingen. Maar, wees eerlijk, wat zou uw leven als klant nou écht makkelijker maken? Een chatbot die u bijnamen geeft? Verzekeringen die u kunt betalen met liefdesgedichten? Vertel ons uw wildste ideeën! 🚀🎈

Uw mening telt bij Paraad Verzekeringen!

Ja, daar zijn we weer! 🙈 Wij zouden graag uw feedback krijgen, en nee, dit is geen verkapte poging om u een extra verzekering aan te smeren. Echt niet. We luisteren naar wat u zegt, zodat wij onze diensten kunnen kietelen en kneden tot ze perfect bij u passen.

Dus, laat ons weten: Wat zou uw leven makkelijker maken? Een gouden tip? Een levensveranderende ervaring? Of misschien gewoonweg de wetenschap dat achter elk polisnummer een team van vrolijke verzekeringsgekken voor u klaar staat? Wij horen het graag! 😄

En onthoud: bij Paraad Verzekeringen bent u meer dan een klant, u bent de kapitein van uw eigen schip, en wij staan paraat om de zeilen te hijsen! 🚢💪

Heeft dit korte, maar krachtige verzoek een hartelijke glimlach op uw gezicht getoverd? Fantastisch! Neem dan snel een kijkje op Paraad Verzekeringen en samen trotseren we de verzekeringsstormen. Uw feedback is onze schatkaart! 🗺️💎

Contactgegevens voor uw kostbare inzichten of gewoon een kletspraatje:

  • 📧 verzekeringen@paraad.be
  • ☎️ 011 340 360

Wij horen het graag!

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?