Kom voor al uw verzekeringen naar Paraad Verzekeringen!


Bent u op zoek naar een verzekeringskantoor waar u terecht kunt voor al uw verzekeringsbehoeften? Dan bent u bij Paraad Verzekeringen aan het juiste adres! Wij staan voor proactieve service en op maat gemaakte polissen. Paraad Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor dat ervoor zorgt dat u met zekerheid en gemoedsrust door het leven gaat.

Een totaalpakket aan verzekeringen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw auto- en woonverzekeringen, maar we bieden een ruim assortiment aan verzekeringen aan. Van aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke verzekeringen, arbeidsongevallenverzekeringen tot cyberverzekeringen. We hebben de juiste polis die bij uw levensstijl past. Of u nu een particulier, ondernemer of bedrijf bent, we hebben een passende oplossing voor iedereen.

Persoonlijk en proactief

Onze aanpak is persoonlijk en proactief. We nemen de tijd om u te kennen, te begrijpen wat voor u belangrijk is en rekening te houden met uw specifieke situatie. Op basis van deze informatie vinden we de juiste polissen en lossen we uw verzekeringspuzzel op.

Bovendien zien wij verzekering niet alleen als een kwestie van cijfers, maar ook van actie. Daarom beloven wij niet alleen, maar handelen we ook. We zien onszelf niet als een tussenpersoon, maar als uw partner op uw levensreis.

Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding

We zoeken altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten. Niemand wil te veel betalen voor zijn verzekering. Daarom vergelijken wij voor u de tarieven en dekkingen van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo weet u zeker dat u altijd het beste aanbod krijgt.

Up-to-date informatie

Om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op verzekeringsgebied, publiceren we regelmatig blogs over belangrijke verzekeringsonderwerpen.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een specifieke verzekering of een totaalpakket, bij Paraad Verzekeringen bent u aan het juiste adres. Wij zijn uw doortastende, warme en hartelijke verzekeringspartner. Kom vandaag nog bij ons langs of neem contact met ons op. We wachten op u!

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 011 340 360. U kunt ook een e-mail sturen naar verzekeringen@paraad.be. Onze kantoor is gelegen op Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel. Meer informatie is ook te vinden op onze website: https://paraad.be/.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen!

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?