Laadpaal laten plaatsen bij uw thuis? Denk aan uw verzekering!


Staat u op het punt om een laadpaal bij uw woning te installeren voor die glanzende elektrische bolide in de garage? Dat is een slimme zet naar een duurzame toekomst, maar heeft u al nagedacht over de verzekeringsaspecten die hierbij kijken komen? Bij Paraad Verzekeringen staan we klaar om dit samen met u te bekijken.

Elektrische auto's zijn de nieuwe norm en een laadpaal thuis is een onmisbare voorziening. Het is een investering in comfort en tijdbesparing. Maar gaat u er niet zomaar vanuit dat uw verzekering automatisch alles dekt. Laat ons daarom samen zorgen voor een verzekering die net zo op maat gemaakt is als de laadinfrastructuur bij uw woning.

Uw verzekering gecheckt en op maat

Een laadpaal installeren? Check eerst uw verzekering! Een kleine wijziging in uw woonomgeving kan soms grote gevolgen hebben voor uw verzekeringspolis. Samen bekijken we of uw huidige verzekeringen in orde zijn, of dat er een update nodig is.

Bij Paraad Verzekeringen bekijken we elke situatie persoonlijk. We gaan na welke risico's specifiek voor uw laadpaal gelden en passen uw polis daar naadloos op aan. Dit is wat we bedoelen met onze proactieve service.

Paraad Verzekeringen - Proactief, Persoonlijk, Paraat

Onze missie bij Paraad Verzekeringen is om u met gemoedsrust door het leven te laten gaan. Of u nu een particulier, ondernemer, of een bedrijf bent, wij begrijpen dat uw verzekeringsbehoeften zo uniek zijn als u zelf. Met onze diepgaande kennis van de verzekeringswereld zorgen we ervoor dat de laadpaal bij uw thuis niet alleen een bron van energie is, maar ook van zekerheid.

Bent u klaar om de stap te zetten naar een verzekerd e-mobiel leven? Neem vandaag nog contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. Ons team staat voor u klaar om te zorgen dat alles rond uw laadpaal piekfijn verzekerd is.

Paraad Verzekeringen, gelegen op Kerkhovensesteenweg 306 in Lommel, is uw betrouwbare partner voor een zorgeloze toekomst. Bekijk ook onze website paraad.be voor meer informatie en tips rond verzekeringen. We zijn meer dan alleen uw verzekeringsadviseur; wij zijn uw compagnon op de weg naar een veilig en duurzaam thuis.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?