Laat je kinderen veilig de wereld ontdekken.


Bescherm je hele gezin met de polis Veilig Gevoel, de ongevallenverzekering van Baloise

Het einde van de krokusvakantie kondigt zich aan en onze oogappels zullen zich weer begeven in het bruisende verkeer. Het is een moment waarop als ouder je hart wel eens een slag overslaat. Want zeg nu zelf, is er iets belangrijker dan de veiligheid van onze kinderen?

Paraad Verzekeringen begrijpt deze zorg als geen ander. Met de polis Veilig Gevoel van Baloise bieden we een ongevallenverzekering die als een onzichtbaar schild waakt over uw gezin, elke dag opnieuw. Bent u al bekend met de voordelen die deze verzekering u en uw dierbaren biedt?

Veilig Gevoel - In het verkeer - Baloise Insurance

Veilig gevoel, voor iedereen

Of het nu de dagelijkse schoolroute is of een avontuurlijke gezinsuitstap in het weekend, met Veilig Gevoel laat u uw gezin veilig de wereld ontdekken. Deze polis is ontworpen om een vangnet te zijn voor die onvoorziene momenten. Wij zorgen voor uw gemoedsrust!

Paraad Verzekeringen, uw partner in veiligheid

Bij Paraad Verzekeringen, uw partner in verzekeringen, gaan we verder dan alleen het aanbieden van een polis. Wij kijken samen met u naar het volledige plaatje. Hoe kunt u met een Veilig Gevoel de weg op? Welke dekking is passend voor uw specifieke situatie en hoe kunnen we ervoor zorgen dat uw verzekering meegroeit met uw gezin? Wij staan voor proactieve service en bescherming op maat.

Onze belofte: meer dan alleen cijfers

Wij geloven niet in het verkopen van een verzekeringspolis. Elke klant krijgt bij ons de aandacht die hij of zij verdient. Want bij Paraad Verzekeringen verzekeren we levens, geen statistieken. Elke polis wordt afgestemd op uw leven, uw behoeften. Laat ze veilig de wereld ontdekken wordt zo meer dan een slogan, het wordt een geruststelling.

Morgen begint vandaag

Nu de kinderen zich weer onderdompelen in de schoolroutine, is het moment om na te denken over hun veiligheid buiten de vertrouwde muren. De polis Veilig Gevoel van Baloise, aangeboden door Paraad Verzekeringen, zorgt ervoor dat u en uw gezin beschermd zijn, elke dag weer.

Wilt u meer weten over hoe u uw gezin kunt beschermen met een Veilig Gevoel? Neem vandaag nog contact met ons op. U vindt ons op paraad.be, bel naar 011 340 360.

Laat ze veilig de wereld ontdekken, bescherm je hele gezin met de polis Veilig gevoel, de ongevallenverzekering van Baloise - uw gemoedsrust, onze missie bij Paraad Verzekeringen.

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?