Nieuwe of tweedehandswagen gekocht?


Auto gekocht? Al nagedacht over de verzekering?

Gefeliciteerd met de aanschaf van uw auto! Maar heeft u al een moment stilgestaan bij de noodzaak van een goede verzekering? Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat een voertuig meer is dan alleen een vervoersmiddel. Het is een essentieel onderdeel van uw leven en daarom is een passende verzekering cruciaal.

BA Verzekering: Bescherming voor Schade Aan Derden

De BA-verzekering is, zoals u weet, wettelijk verplicht. Deze dekt schade die u met uw auto aan derden kunt veroorzaken. Maar hoe zit het met uw eigen schade? Heeft u daar al over nagedacht?

Eigen Schade: Omnium of Kleine Omnium?

Een volledige omniumverzekering biedt de meest uitgebreide dekking, inclusief schade aan uw eigen auto, zelfs als u zelf de schuldige bent. Uw auto is beschermd tegen bijna alle risico's, van diefstal tot natuurkrachten en bij een ongeval in fout.

Daarentegen biedt een kleine omnium dekking voor een beperkter aantal schadegevallen zoals brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en aanrijding met dieren. Een ideale tussenoplossing voor wie een volledige omnium te uitgebreid vindt.

Pechbijstand en Rechtsbijstand: Niet te Vergeten!

En wat gebeurt er als u pech onderweg heeft? Pechbijstand is geen overbodige luxe en kan veel stress en ongemak voorkomen. En rechtsbijstand? Deze komt goed van pas wanneer u onverhoopt in een juridisch conflict verwikkeld geraakt naar aanleiding van een ongeval of geschil in verband met uw auto.

Bij Paraad Verzekeringen helpen we u graag bij het maken van deze keuzes. We kijken samen met u naar:

  • Uw persoonlijke behoeften
  • De waarde van uw voertuig
  • De risico’s die u wilt dekken

Bij Paraad Verzekeringen: Uw Partner in Verzekeringen

Wij zijn meer dan alleen een verzekeringskantoor; we zijn uw partner, die u van a tot z bijstaat. Paraad Verzekeringen gaat proactief te werk om de verzekering te vinden die aansluit bij uw situatie, wensen en behoeften.

Onze missie is om uw gemoedsrust te waarborgen en ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de 'wat-als' scenario's. U kunt ons bereiken op 011 340 360 of per e-mail via verzekeringen@paraad.be voor een persoonlijke afspraak.

Maak de juiste keuze voor uw autoverzekering en rijd met een gerust hart de weg op. U staat er niet alleen voor - Paraad Verzekeringen staat voor u klaar!

Auto gekocht? Al nagedacht over de verzekering? Laat het niet bij een gedachte. Neem vandaag nog contact op met Paraad Verzekeringen en wees verzekerd van de beste zorg voor u en uw auto.

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?