Rechtsbijstand: Waarom? Verdediging van uw rechten!


In een wereld waar juridische conflicten zo vaak voorkomen als regen in België, kan het belang van een goede rechtsbijstandverzekering niet genoeg benadrukt worden. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dit maar al te goed. Maar waarom is rechtsbijstand nou zo cruciaal voor de verdediging van uw rechten?

Uw rechten verdedigd bij elk scenario

Stelt u zich eens voor: een eenvoudige verkeersovertreding kan uitmonden in een dagvaarding. Uw werkgever ontslaat u en u vermoedt dat dit onrechtmatig is. Of nog, u wordt vervolgd omdat u - al dan niet bewust - te hard hebt gereden. En wat als u het slachtoffer wordt van een medische fout? Allemaal situaties waarin Paraad Verzekeringen, met zijn rechtsbijstandverzekeringen, een reddingslijn biedt.

Vrije keuze van advocaat

Wat velen niet weten, is dat met een rechtsbijstandverzekering u niet alleen juridische ondersteuning krijgt, maar ook de vrijheid om uw advocaat te kiezen. Bij Paraad Verzekeringen vinden we dit essentieel. U verdient het om iemand aan uw zijde te hebben die u vertrouwt, helemaal wanneer u voor het gerecht moet verschijnen.

Van basisdekking tot uitgebreide polis

Er zijn diverse soorten rechtsbijstandverzekeringen. Bij Paraad Verzekeringen kunt u kiezen uit verschillende formules: van een basisdekking tot een uitgebreide polis.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Onpartijdige Partij

Wij opteren steeds voor een verzekering rechtsbijstand bij een onpartijdige partner.  Zo kunnen er geen belangenconflicten ontstaan en bent u zeker van een onpartijdig en correct advies.

Fiscaal Voordeel

Wist u dat een rechtsbijstandverzekering ook een mogelijkheid tot fiscaal voordeel met zich meebrengt? Uw premie kan aftrekbaar zijn, waardoor u bespaart op uw belastingen én u verzekerd bent van juridische bescherming.  Wij lichten dit graag verder toe!

Paraad Verzekeringen: Uw Partner in Verzekeringen

Bij Paraad Verzekeringen zijn we meer dan een verzekeringskantoor. We zijn uw partner, begeleider en schild in het juridische landschap. Onze persoonlijke aanpak en proactieve service zorgen ervoor dat we niet rusten tot we de beste bescherming voor u hebben gevonden.

Persoonlijke Benadering

We begrijpen dat elke klant uniek is, met zijn eigen beroep, gezinssituatie en levensstijl. Onze experts nemen dan ook de tijd om uw specifieke behoeften in kaart te brengen. Of u nu een particulier bent, een ondernemer of een bedrijf runt, onze maatwerk polissen zorgen voor gemoedsrust.

Uitgebreid Dienstenpakket

Van mobiliteit en aansprakelijkheid tot eigendom en persoonlijke verzekeringen, Paraad Verzekeringen dekt elk aspect van uw leven met onze passende verzekeringen. We zijn trots op het vinden van de perfecte balans tussen prijs en kwaliteit, en houden u op de hoogte met onze informatieve blogs.

Onze Bedrijfsmissie en Diensten

Onze missie reflecteert in ons dagelijks werk: u voorzien van proactieve oplossingen en u bijstaan met uiterste zorgvuldigheid. Onze dienstverlening is divers en altijd aangepast aan uw persoonlijke situatie. De klant is geen nummer maar een partner, en zo behandelen we u ook.

Bovendien is onze deskundige bijstand bij juridische kwesties een sleutelcomponent van onze diensten. Met Paraad Verzekeringen staat u er nooit alleen voor.

Contacteer Paraad Verzekeringen

Bent u benieuwd hoe een rechtsbijstandverzekering u kan bijstaan in de verdediging van uw rechten? Of heeft u een andere verzekeringsvraag? Neem contact op met ons team via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360. Meer informatie en advies vindt u ook op onze website: paraad.be.

Paraad Verzekeringen is er voor u; uw schild in het juridische gevecht, uw gids in de verzekeringsjungle en uw partner in elk facet van het leven. Laat ons samen zorgen voor uw rechtszekerheid.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?