Rukwinden verwacht!


De weergoden zijn ons niet gunstig gezind. Naast regen, verwachten we vandaag ook flinke windstoten. Gelukkig valt stormschade onder de dekking van de brandverzekering. Dat scheelt al een hoop kopzorgen, maar bij Paraad Verzekeringen zeggen we altijd: "Beter voorkomen dan genezen!" Dus, hoe kunt u zich het beste wapenen tegen de woede van een naderende storm?

Bereid u voor op de storm

Voorbereiding is alles. Zorg dat ramen en deuren goed gesloten zijn - dat spreekt voor zich, toch? Maar wist u ook dat het checken van losse onderdelen aan uw gebouw van vitaal belang is? Een loszittende dakpan kan namelijk voor veel meer ellende zorgen dan u lief is. En die tuinmeubelen? Die kunnen beter een dagje binnen staan. Zo houdt u schade beperkt en, nog belangrijker, houdt u het veilig voor uzelf en uw buurtgenoten.

Paraad maakt het verschil bij stormschade

Stel dat de storm toch schade veroorzaakt, ook dan staat Paraad Verzekeringen voor u klaar. Wij handelen uw schadedossier af met daadkracht en persoonlijke aandacht. De aangifte, de opvolging en de regeling - wij nemen het u allemaal uit handen.

Contacteer ons direct voor de opening van het schadedossier. Bezorg ons foto's van de schade en, indien mogelijk, herstelbestekken. Zo kunnen we u razendsnel van dienst zijn en de schade herstellen.

Paraad Verzekeringen: Uw partner in weer en wind

Bij Paraad Verzekeringen zijn we meer dan een verzekeringskantoor. We zijn uw partner in alle weersomstandigheden. Met onze op maat gemaakte polissen en onze proactieve, persoonlijke aanpak, staan we garant voor een dienstverlening die net zo solide is als het dak boven uw hoofd.

Heeft u vragen over uw verzekeringen of wilt u advies over hoe u het beste kunt omgaan met stormachtig weer? We zijn slechts een telefoontje van u verwijderd op 011 340 360 of stuur ons een e-mail naar verzekeringen@paraad.be. Wees niet verrast door het onvoorspelbare weer en laat Paraad Verzekeringen u helpen met het vasthouden van uw paraplu.

Laten we hopen dat iedereen de storm zonder al te veel problemen zal doorstaan. Wees voorbereid en blijf veilig, met Paraad Verzekeringen aan uw zijde.

 

Schadeaangfite

Heb je onlangs schade gehad? Vul ons formulier in en wij behandelen je aangifte zo spoedig mogelijk!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?