Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf veilig met Paraad Verzekeringen


In een wereld vol onzekerheden, is één ding zeker: met Paraad Verzekeringen aan uw zijde, wandelt u met een geruster hart. Hoe? Door proactief in te spelen op uw behoeften en u te voorzien van verzekeringen die als een maatpak om u heen passen. Klinkt goed, toch? Nou, er is meer. Schrijf in op onze nieuwsbrief en krijg een schat aan informatie direct in uw mailbox. Vooruit, laten we eens duiken in wat Paraad Verzekeringen en onze nieuwsbrief zo uniek maakt.

Waarom inschrijven op onze nieuwsbrief?

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van onaangename verrassingen, zeker niet als het om financiën of veiligheid gaat. En daar komt onze nieuwsbrief om de hoek kijken. Door in te schrijven op onze nieuwsbrief, bent u altijd een stapje voor. U ontvangt:

  • Updates over de nieuwste verzekeringsproducten die passen bij uw veranderende levenssituatie.
  • Tips en adviezen die u helpen risico's te vermijden en te beheren.
  • Exclusieve aanbiedingen en kortingen waar alleen onze abonnees toegang toe hebben.

Kortom, het is uw persoonlijke gids in de complexe wereld van verzekeringen, waardoor u goed geïnformeerd beslissingen kunt nemen die u en uw dierbaren beschermen.

Paraad Verzekeringen: Uw Partner in Verzekeringen

Bij Paraad Verzekeringen zijn we niet zomaar een verzekeringskantoor. We zijn uw partners in proactief beschermen wat voor u waardevol is. Onze klanten zijn geen nummers; ze zijn de kern van wat we doen. Door onze persoonlijke en proactieve aanpak leren we u echt kennen. Van uw gezinssituatie tot uw beroep en van uw activa tot hobby's – alles telt mee. We bieden een breed scala aan verzekeringsdiensten:

  • Mobiliteit
  • Aansprakelijkheid
  • Eigendommen
  • Persoonlijk
  • Arbeidsongevallen
  • Cyber

En dit is slechts het begin. Ons doel? U ontzorgen en voorzien van gemoedsrust.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Zie onze nieuwsbrief als uw persoonlijke alarm systeem voor alles wat met verzekeringen te maken heeft. Een die u proactief waarschuwt, informeert en uitrust met de kennis die u nodig heeft om te floreren, wat het leven ook op uw pad brengt.

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Voor meer informatie over onze diensten, voel u vrij om contact met ons op te nemen via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of contacteer ons via onze website www.paraad.be. Onze experts staan klaar om u en uw dierbaren met open armen te ontvangen en te beschermen.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?