Waarom Kiezen Voor Paraad Verzekeringen: Meer Dan Een Verzekeringskantoor


Verzekeringen zijn een essentieel onderdeel van ons leven. Of het nu gaat om het beschermen van uw gezin, uw eigendommen of uw bedrijf, u wilt een betrouwbare partner aan uw zijde. Paraad Verzekeringen is meer dan een verzekeringskantoor - we zijn uw partner op uw levensreis.

Hier zijn enkele redenen waarom u voor Paraad Verzekeringen zou moeten kiezen:

Proactieve benadering

Bij Paraad Verzekeringen wachten we niet op problemen om op te duiken. We zijn proactief en anticiperen op mogelijke risico's, zodat we u kunnen helpen deze te vermijden of te minimaliseren.

Kennis van Zaken

We hebben niet alleen diepgaande kennis van de verzekeringsmarkt, maar ook van uw specifieke situatie. We geloven dat we alleen met deze kennis de beste verzekeringsoplossingen voor u kunnen vinden.

Snelle Schade-afhandeling

We begrijpen hoe stressvol het kan zijn om met schade om te gaan. Daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte schadeafhandeling. Bij Paraad Verzekeringen is uw gemoedsrust onze topprioriteit.

Scherpe tarieven

Bij ons bent u geen polisnummer, maar een klant waarvoor we tijd en aandacht hebben. Hierdoor kunnen we u verzekeringen aanbieden met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Vriendelijkheid en bereikbaarheid

Wij zijn er voor u, wanneer u ons ook nodig heeft. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of uw zorgen te bespreken.

Open Communicatie

Wij houden van transparante en eerlijke communicatie. We leggen alles in duidelijke taal uit, zodat u precies weet waar u staat.

Paraad Verzekeringen - uw doortastende, warme en hartelijke verzekeringspartner. Bezoek onze website paraad.be voor meer informatie of neem contact met ons op via 011 340 360 of verzekeringen@paraad.be. Wij kijken uit naar het bouwen van een langdurige en succesvolle samenwerking met u!

 

Wie zijn wij?

Kom meer te weten over ons - wie wij zijn, onze waarden, missie en visie. Ontdek onze identiteit en wat ons uniek maakt.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?