Wat verwacht u van uw verzekeringsmakelaar?


Het is weer vrijdag, de laatste dag van de werkweek. Terwijl de meesten van ons naar het weekend uitkijken, willen we u bij Paraad Verzekeringen nog even aan het denken zetten. Deze keer willen we dieper ingaan op iets wat we allemaal belangrijk vinden: onze verwachtingen van de ideale verzekeringsmakelaar.

Zoekt u naar een betrouwbare partner die zorgt voor uw gemoedsrust? Een contactpersoon die u als mens kent en niet gewoon als een nummer in een systeem? Verkiest u iemand die proactief werkt en beloftes altijd nakomt? Voelt u zich graag welkom en gewaardeerd als u hulp zoekt? En natuurlijk, wie houdt er niet van een plek waar vriendelijkheid gewoon een deel van de service is?

Als uw antwoord op bovenstaande vragen 'ja' is, dan bent u bij Paraad Verzekeringen aan het juiste adres.

Bij Paraad Verzekeringen zien wij onszelf niet gewoon als een verzekeringskantoor. We zien onszelf als uw partner. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die klaar staan om u te helpen, van het vinden van de beste polissen tot het snel afhandelen van uw claims. Wij streven ernaar om u dezelfde kwaliteit van service te bieden die we voor onze eigen familie zouden wensen.

We geloven dat u geen nummer bent. Daarom nemen we de tijd om u te leren kennen en om te begrijpen wat echt belangrijk is voor u. We passen onze diensten aan uw unieke behoeften aan en bieden oplossingen die echt voor u werken.

We zijn proactief en staan altijd klaar om u te helpen. Actie is voor ons belangrijker dan woorden, dus we zorgen ervoor dat we doen wat we zeggen. U kunt erop vertrouwen dat we er altijd zijn om uw vragen te beantwoorden en u door het proces heen te begeleiden.

Maar bovenal, zijn wij Paraad Verzekeringen - een plek waar vriendelijkheid niets kost. We zijn ervan overtuigd dat vriendelijkheid en respect de hoekstenen zijn van een geweldige klantenservice. Wanneer u ons belt of bezoekt, wordt u met een glimlach begroet en ook zo behandeld.

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare verzekeringspartner die zorgt voor uw gemoedsrust, u als mens kent, snel en proactief werkt, beloftes nakomt en waar vriendelijkheid niets kost, dan raden we u aan om ons bij Paraad Verzekeringen te bezoeken.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij ons op kantoor. Fijn weekend!

Image description

Home

Biedt proactieve, op maat gemaakte polissen om te voldoen aan uw verzekeringsbehoeften. Zowel zakelijk als privé, voor een perfect passend totaalplaatje.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?