Weekend: Tijd om te ontspannen en onze website te ontdekken!


Hallo daar! Bij Paraad Verzekeringen waarderen we het harde werk dat u elke week doet, en we begrijpen hoe belangrijk het is om het weekend te gebruiken om op te laden en te ontspannen. Echter, als u wat vrije tijd heeft, waarom zou u dan niet ook een momentje nemen om onze website te bezoeken?

We hebben onze website met veel zorg ontworpen, met als doel u te voorzien van de meest relevante en nuttige informatie over onze verzekeringsdiensten. We hopen dat u onze website net zo leuk vindt als wij!

We hebben verschillende secties gecreëerd voor het gemak van navigeren en om de informatie die voor u het meest relevant is te vinden. Of u nu een particulier, een ondernemer of een bedrijfseigenaar bent, wij hebben specifieke inhoud en diensten die zijn aangepast aan uw behoeften.

Maar wat nog belangrijker is, we zijn altijd op zoek naar manieren om te verbeteren en onze klanten beter van dienst te zijn. Daarom willen we graag uw feedback horen!

⦁ Vindt u onze website gebruiksvriendelijk? Zijn de informatie en middelen toegankelijk?

⦁ Zijn er zaken die u goed vindt aan onze website? Laat het ons weten zodat we kunnen blijven doen wat werkt.

⦁ Is er iets dat volgens u ontbreekt of beter kan? Uw eerlijke feedback kan ons helpen om dingen te verbeteren en een nog betere ervaring te bieden aan onze klanten.

Aarzel niet om uw gedachten, suggesties of kritiek te delen. We waarderen elke vorm van feedback die ons helpt groeien en verbeteren.

Geniet van uw weekend en neem even de tijd om onze website te bezoeken. We kijken uit naar uw feedback!

Mail ons op verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360 met uw opmerkingen.

Bij voorbaat dank, Het team van Paraad Verzekeringen

 

Wat wij doen voor u

Ontdek wat we voor u doen! Onze diensten omvatten alles van advies tot uitvoering, allemaal ontworpen om uw behoeften te ondersteunen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?