Ziet u ook door het bos de bomen niet meer? Dan helpt Paraad u graag verder.


Echt waar, mensen, het leven kan soms voelen alsof je verdwaald bent in een oerwoud van kleine lettertjes, ingewikkelde voorwaarden en een labyrint van verzekeringspolissen. Voelt het alsof je een kompas nodig hebt om je weg te vinden? Ziet u ook door het bos de bomen niet meer? Dan helpt Paraad u graag verder. Wij scheppen orde in uw verzekeringen!

Uw Gids door het Verzekeringswoud

Bij Paraad Verzekeringen weten we dat het vinden van de juiste verzekering voelt alsof je probeert een sudoku op te lossen terwijl je op je hoofd staat. Lastig, niet? Maar geen nood! Wij hebben de kaart die je door dit woud leidt – zonder dat je een machete nodig hebt om je een weg te banen door de jungle van verzekeringen.

Waarom Paraad Verzekeringen?

  • Persoonlijke Aanpak: We leren je kennen alsof je familie bent (maar dan zonder de ongemakkelijke feestdagen). Jouw leven, jouw behoeften, jouw dromen – dat is waar het ons om gaat.
  • Proactief, Niet Reactief: Wij wachten niet tot de boom omvalt; we zorgen dat ze stevig blijven staan. Met een op maat gemaakt verzekeringspakket dat met je meegroeit, ben je altijd beschermd.
  • Breed Scala aan Diensten: Van je scooter tot je kasteel, en alles daartussenin. Mobiliteit, aansprakelijkheid, eigendommen, persoonlijk – als het belangrijk voor je is, is het belangrijk voor ons.

Ziet u ook door het bos de bomen niet meer? Dan helpt Paraad u graag verder. Wij scheppen orde in uw verzekeringen!

Het leven zit vol verrassingen – sommige zijn welkom en andere… nou, laten we zeggen, liever niet. Maar met Paraad Verzekeringen aan je zijde, hoef je je geen zorgen te maken over de 'wat-als'.

Of je nu een onbezorgde particulier bent, een ondernemer die de wereld wil veroveren of een bedrijf dat zijn rijkdom wil beschermen, wij staan aan je zijde. Met een luisterend oor, een scherpe blik en een hart van goud zorgen wij ervoor dat jouw verzekeringsportefeuille net zo georganiseerd is als een bibliotheek – en net zo gemakkelijk te navigeren.

Dus, ben je het zat om je verloren te voelen in het woud van verzekeringen? Ziet u ook door het bos de bomen niet meer? Dan helpt Paraad u graag verder. Wij scheppen orde in uw verzekeringen!

Wacht niet tot de boom valt. Neem vandaag nog contact op met Paraad Verzekeringen en laten we samen dat woud temmen.

Email ons op verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of kom langs op Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel. Onze website? Een klik verwijderd: Paraad Verzekeringen.

Wees niet bang om dat kompas weg te gooien – je hebt het niet meer nodig. Welkom in de wereld waar de bomen wijken voor duidelijkheid en zekerheid. Welkom bij Paraad Verzekeringen!

 

Home

Biedt proactieve, op maat gemaakte polissen om te voldoen aan uw verzekeringsbehoeften. Zowel zakelijk als privé, voor een perfect passend totaalplaatje.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?