Op zoek naar een verzekeringsmakelaar? Paraad is uw antwoord!


Wanneer u op zoek bent naar een verzekeringsmakelaar, zoekt u waarschijnlijk deze kwaliteiten: iemand die met u meedenkt, proactief werkt, de nodige orde en nauwkeurigheid aanbrengt, die kennis van zaken heeft, en alles doet op uw tempo. En niet te vergeten, iemand die dat alles doet met een glimlach. Bij Paraad Verzekeringen kunnen we met trots zeggen: check, check, check, check, check en check!

1. Met u meedenken 

Bij Paraad, vinden we het belangrijk om u te kennen, om te begrijpen wat belangrijk voor u is. We houden rekening met uw gezinssituatie, uw beroep en uw activa, alsmede uw hobby's en reisgewoonten. Met deze informatie in onze achterzak, kunnen we de juiste polissen voor u vinden.

2. Proactief werken 

Verzekering is niet alleen een kwestie van cijfers voor ons, maar ook van actie. We beloven niet alleen, maar we handelen ook. We zijn geen tussenpersoon, maar uw partner op uw levensreis. We zijn er om u proactief te ondersteunen.

3. Nodige orde en nauwkeurigheid 

We werken met een georganiseerde en precieze aanpak om ervoor te zorgen dat elk detail van uw verzekeringsbehoeften wordt behandeld. Onze processen zijn gestructureerd en efficiënt om u  een snelle en nauwkeurige dienstverlening te bieden.

4. Kennis van zaken 

Onze ervaring en expertise in de verzekeringssector stellen ons in staat om u de meest passende en voordelige polissen aan te bieden. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in het verzekeringslandschap om u te voorzien van de beste aanbevelingen.

5. Op uw tempo 

We begrijpen dat elke klant uniek is en werken op het tempo dat voor u het beste werkt. We zijn flexibel en geduldig in onze aanpak en garanderen een verzekeringsproces dat voor u comfortabel en gemakkelijk te begrijpen is.

En dat alles doen we met enthousiasme, vriendelijkheid en een big smile! Bij Paraad Verzekeringen vindt u niet alleen expertise en professionaliteit, maar ook een warm welkom en een hartelijke aanpak.

Bent u op zoek naar een verzekeringspartner die alles in huis heeft wat u nodig hebt? Dan moet u bij Paraad zijn! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We kijken ernaar uit om met u te werken!

Contacteer ons via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. We zijn gelegen op Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel. Bezoek ook onze website op https://paraad.be/ voor meer informatie.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?