AssurPharma: De digitale oplossing voor uw apotheekkosten


In de wereld van verzekeringen staat Paraad Verzekeringen bekend om zijn proactieve service en op maat gemaakte polissen. Maar wist u dat ook het beheren van uw apotheekkosten efficiënter en veiliger kan? Maak kennis met AssurPharma, de schakel tussen uw apotheek en de verzekeraar,  die het hele proces eenvoudig en gemakkelijk maakt.

Wat betekent AssurPharma voor u?

AssurPharma is een innovatief systeem dat de kosten van uw apotheek veilig en digitaal doorstuurt naar uw verzekeraar. Maar wat betekent dit nu concreet voor u, de gebruiker? U hoeft niet langer alle papierwerk te verzamelen en fysiek in te dienen bij uw verzekering. Dit digitale proces neemt die last van uw schouders, waardoor u meer tijd heeft voor wat echt telt.

AssurPharma NL

Gemakkelijk, Veilig en Betrouwbaar

Met de samenwerking van AssurPharma, zorgen we bij Paraad Verzekeringen dat uw ervaring met apotheekkosten transparant en zonder zorgen verloopt. Uw privacy wordt hierbij gewaarborgd. 

Paraad Verzekeringen : Uw gemoedsrust, onze prioriteit

Paraad Verzekeringen gaat verder dan alleen verzekeringen aanbieden. Wij kijken naar uw totale welzijn en daar hoort een gezondheidsaspect bij, zoals het afhandelen van medicatiekosten. AssurPharma past perfect binnen ons plaatje van een zorgeloze service voor onze klanten.

Proactieve service op maat

Of het nu gaat om een persoonlijke verzekering of een compleet pakket voor uw bedrijf, Paraad Verzekeringen staat aan uw zijde. Uw behoeften staan centraal en met onze proactieve aanpak zoeken we steeds naar de best mogelijke oplossing.

Maak het uzelf eenvoudig. Kies voor de professionele aanpak van Paraad Verzekeringen. Neem contact op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360.

Paraad Verzekeringen,  uw partner in verzekeringen én in gezondheid. Voor meer informatie, bezoek ons op https://paraad.be/. Wij werken op afspraak, neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke benadering van uw verzekeringen en gezondheidszorg.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?