Denk aan uw reisverzekering voor de paasvakantie!


Het is bijna paasvakantie, en voor velen van ons betekent dit dat er een welverdiende vakantie voor de deur staat. Of u nu van plan bent om te genieten van de zon aan een exotisch strand, of u voor de laatste keer dit seizoen de bergen in trekt voor wat wintersport, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u goed verzekerd bent voor uw reis.

Een degelijke reisverzekering is geen luxe, maar een noodzaak. Onvoorziene omstandigheden op reis kunnen stressvol zijn, en het laatste wat u wilt is zich zorgen maken over eventuele hoge kosten. Een reisverzekering kan u beschermen tegen verschillende financiële risico's, zoals medische kosten bij ziekte of een ongeval, schade aan uw bagage, of de kosten van een last-minute annulering.

Bij Paraad Verzekeringen helpen we u graag om de juiste reisverzekering te vinden. We nemen de tijd om u en uw specifieke reisplannen te leren kennen, en zoeken vervolgens naar de verzekering die het best aansluit op uw behoeften. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met een kortlopende reisverzekering voor uw aanstaande paasvakantie, of een doorlopende reisverzekering als u frequenter reist.

Het is echter van belang dat u tijdig contact met ons opneemt. We hebben voldoende tijd nodig om uw situatie te beoordelen, de juiste verzekering te vinden en de polis voor u op te stellen.

Dus, als u plannen heeft voor de paasvakantie, wacht dan niet tot het laatste moment om uw reisverzekering te regelen. Neem vandaag nog contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. Wij bij Paraad Verzekeringen staan klaar om u te helpen met een gerust hart op vakantie te gaan.

Wij wensen u alvast een prettige en zorgeloze paasvakantie toe!

Vriendelijke groeten, Het Paraad Verzekeringen Team

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?