Denk tijdig aan uw tandverzekering: Behoud uw mooie glimlach


Geen enkele glimlach is compleet zonder een set gezonde tanden. Maar wat als er problemen ontstaan? Helaas is het vaak te laat om dan nog een tandverzekering af te sluiten. Daarom is het essentieel om tijdig over een tandverzekering na te denken, zodat u uw mooie glimlach kunt behouden.

Een mooi en verzorgd gebit is meer dan alleen esthetiek. Het speelt een cruciale rol in uw algehele gezondheid en zelfvertrouwen. Echter, het onderhoud van uw gebit kan vaak een grote hap uit uw budget nemen, vooral als bepaalde behandelingen nodig zijn die hoge kosten met zich meebrengen. De oplossing hiervoor is een tandverzekering.

Een tandverzekering is een aanvullende verzekering die de kosten van tandheelkundige zorg dekt. Deze verzekering is ontworpen om de druk van onverwachte tandheelkundige kosten te verlichten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële impact van het behouden van een gezond gebit.

Wat wordt er gedekt door een tandverzekering?

Die vraag wordt vaak gesteld, en het antwoord is: het hangt af van de verzekering die u kiest. Maar hier zijn enkele mogelijke waarborgen die doorgaans onder een tandverzekering vallen:

  • Preventieve tandzorg: Dit omvat bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen en de jaarlijkse controle bij de tandarts.
  • Curatieve tandzorg: Dit zijn behandelingen gericht op het herstellen van de gezondheid van uw gebit, zoals het behandelen van cariës, tandextracties, röntgenfoto's, en dergelijke.
  • Tandzorg in geval van een ongeval: Dit omvat alle noodzakelijke zorg aan uw gebit die het gevolg is van een ongeval.
  • Orthodontie: Alle behandelingen die bedoeld zijn om de positie van uw tanden en kaak te corrigeren.
  • Prothetische tandzorg: Dit omvat behandelingen zoals implantaten, kronen en bruggen.
  • Paradontologie: Dit zijn behandelingen gericht op het herstellen van tandvleesaandoeningen.

Vergeet niet dat elke tandverzekering anders is. Het is belangrijk om er een te kiezen die aansluit bij uw specifieke behoeften. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om de voorwaarden en dekking van elke verzekering die u overweegt goed te begrijpen.

Investeer in een tandverzekering en blijf lachen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?