Een slimme keuze in autoverzekering: Omniumverzekering bij Paraad Verzekeringen


Wanneer het over verzekeringen gaat, zit u bij Paraad Verzekeringen altijd goed. We begrijpen dat de term autoverzekering een hele lading dekt. Maar hoe zit het nu precies met de verschillen tussen bijvoorbeeld een omniumverzekering en de meer basale opties? En wat is nu eigenlijk het verschil tussen een Engelse vrijstelling en een vaste vrijstelling?

Omniumverzekering: Rijd zonder zorgen

Een omniumverzekering is de meest complete vorm van autoverzekering. Bij Paraad Verzekeringen zorgen we ervoor dat uw voertuig tegen zowat alles beschermd is. Niet alleen tegen schade die u aan anderen toebrengt, maar ook schade aan uw eigen voertuig door bijvoorbeeld diefstal of weersomstandigheden. Zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Maar waarom zou u voor een omniumverzekering kiezen? Nou, simpel gezegd, als u uw auto als een waardevolle investering beschouwt. Met een omniumverzekering bij Paraad Verzekeringen bent u niet alleen verzekerd voor de schade die u aan anderen veroorzaakt, maar ook voor schade aan uw eigen auto. En dat geeft toch een fijn en veilig gevoel, nietwaar?

Wat is het verschil tussen een Engelse en een vaste vrijstelling?

Bij Paraad Verzekeringen vinden we het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Kiest u voor een autoverzekering met Engelse vrijstelling, dan betekent dit dat als de schade hoger is dan het bedrag van de vrijstelling, de verzekeraar alles betaalt. Bij een vaste vrijstelling daarentegen, betaalt u altijd het vastgestelde bedrag zelf, ongeacht de totale schade.

Het is dus cruciaal om goed na te denken over welke optie het beste past bij uw situatie en rijgedrag. Onze specialisten bij Paraad Verzekeringen staan klaar om u hierin te adviseren. We bekijken samen met u welke formule het beste aansluit bij uw behoeften.

Paraad Verzekeringen: Uw verzekeringspuzzel opgelost

Bij Paraad Verzekeringen doen we meer dan alleen praten. We handelen proactief om te zorgen dat u de beste autoverzekering krijgt voor uw situatie. We staan voor u klaar met een persoonlijke benadering die rekening houdt met al uw specifieke behoeften. Dat is het voordeel van een onafhankelijk verzekeringskantoor zoals het onze.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over autoverzekeringen of onze andere diensten en producten? Neem gerust contact met ons op via verzekeringen@paraad.be, telefonisch op 011 340 360 of bezoek onze website op https://paraad.be/. We werken op afspraak om u de aandacht te geven die u verdient.

Paraad Verzekeringen is meer dan alleen een naam; het is een belofte voor kwaliteit, service en gemoedsrust. Of u nu een particulier, ondernemer of bedrijf bent, we hebben de perfecte verzekeringsoplossing paraat. Kies voor zekerheid, kies voor Paraad.

Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom staan we altijd voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw autoverzekering. Bent u klaar om de weg op te gaan met de zekerheid die u verdient?

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?