Een vangnet wanneer u het nodig heeft: De ins en outs van een gewaarborgd inkomen verzekering


We weten allemaal hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op die dagen waarop alles niet loopt zoals gepland. Hoe rustgevend zou het zijn als uw inkomen beschermd zou zijn, mocht u plots niet meer kunnen werken door ziekte of een ongeval? Precies daarom is het kennen van de ins en outs van een gewaarborgd inkomen verzekering zo waardevol. Bij Paraad Verzekeringen, uw partner in het verzekeringswezen, duiken we dieper in dit essentiële financiële vangnet.

Wat is een gewaarborgd inkomen verzekering?

Een gewaarborgd inkomen verzekering, soms bekend als een inkomensverlies verzekering of arbeidsongeschiktheid dekking, biedt een financieel vangnet voor wanneer u door onvoorziene omstandigheden, zoals ziekte of ongeval, niet meer in staat bent om te werken. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe u rond zou komen als uw inkomen plotsklaps zou wegvallen? Bij Paraad Verzekeringen geven we u graag die gemoedsrust.

Hoe werkt de uitkering gewaarborgd inkomen?

Als u een verzekering gewaarborgd inkomen heeft en arbeidsongeschikt wordt, krijgt u na een vooraf overeengekomen wachttijd een maandelijkse uitkering. Deze uitkering is een percentage van uw normale inkomen en zorgt ervoor dat u zich kunt richten op herstel, in plaats van op financiële zorgen.

Paraad Verzekeringen: uw specialist in zekerheid

Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat het leven onvoorspelbaar is. Daarom nemen we de tijd om een verzekering op maat voor u te vinden die niet alleen uw beroep, maar ook uw levensstijl beschermt. Een zekere inkomen bescherming, daar staan we voor.

We bieden niet zomaar verzekeringen aan; we bieden oplossingen. En dat betekent dat we proactief op zoek gaan naar de beste financieel vangnet verzekering die past bij uw unieke situatie. Wij zijn immers uw bondgenoot in het woud van verzekeringsopties.

Wanneer is een gewaarborgd inkomen verzekering van Paraad Verzekeringen nuttig?

Niet alleen voor zelfstandigen is een verzekering voor een gewaarborgd inkomen een slimme zet; het is eveneens van cruciaal belang voor mensen in loondienst. Beeld u in dat u door een ernstige ziekte niet meer kunt werken en afhankelijk wordt van een ziekte-uitkering, waarbij uw gewoonlijke inkomen vermindert tot slechts 60%. In dergelijke situaties biedt een verzekering voor gewaarborgd inkomen niet alleen gemoedsrust, maar ook financiële stabiliteit.

Waarom kiezen voor Paraad Verzekeringen?

Bij Paraad Verzekeringen zijn we niet zomaar een tussenpersoon; we zijn uw levenslange partner in verzekeringen. Ons team werkt hard om ervoor te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van een inkomensverlies verzekering die hen niet alleen beschermt, maar ook past als een handschoen.

We zijn er trots op dat we een brede waaier aan verzekeringsproducten aanbieden, van autoverzekering tot de complexe arbeidsongeschiktheid dekking. We zijn er voor de kleine lettertjes, zodat u dat niet hoeft te doen.

De gewaarborgd inkomen verzekering: Een onmisbaar deel van uw verzekeringsportefeuille

Het leven zit vol verrassingen, en bij Paraad Verzekeringen weten we dat het belangrijk is om voorbereid te zijn. Onze missie is om u met zekerheid en gemoedsrust door het leven te laten gaan. En daar hoort een gewaarborgd inkomen verzekering zeker bij.

Dus, waar wacht u nog op? Spring aan boord en laat ons samen uw financiële toekomst veiligstellen. Een onverwachte gebeurtenis hoeft geen ramp te betekenen voor uw portemonnee. Met Paraad Verzekeringen heeft u altijd een vangnet, wanneer u het nodig heeft.

Benieuwd hoe een gewaarborgd inkomen verzekering uw leven kan veranderen? Neem contact op met ons team via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. Wij staan voor u klaar, om samen een beschermend schild om uw financiële welzijn te bouwen.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?