Ik ben huurder, moet ik een brandverzekering afsluiten?


Tja, waarom zou je als huurder je nou druk maken over een brandverzekering? Laten we eens duiken in het hoe en waarom van zo'n polis. Want echt waar, het is een no-brainer als je kijkt naar de risico's die je loopt!

Ten eerste, in België is het als huurder zo dat men ervan uitgaat dat je aansprakelijk bent bij eventuele schade. Zie het als een onzichtbare stempel op je voorhoofd: 'verantwoordelijk tot het tegendeel bewezen is'. En geloof me, je wilt echt niet in de schoenen staan van iemand die zijn huurdersaansprakelijkheid niet ingedekt heeft. Een brand of een zware waterschade kan een financiële nachtmerrie worden.

De zekerheid van een brandverzekering bij Paraad Verzekeringen

Wij, bij Paraad Verzekeringen, snappen als geen ander dat je liever zonder zorgen je favoriete serie bingewatcht, in plaats van te piekeren over wat-als-scenario’s. Daarom is een brandverzekering geen luxe, maar pure noodzaak. Het is een vangnet voor als het lot je verrast met een blusfeestje.

We krijgen vaak de vraag: ben ik dan niet dubbel verzekerd?  Want de eigenaar van mijn huis is ook al verzekerd.  Kijk, het zit zo: als huurder verzeker je je aansprakelijkheid in de werkelijke waarde, terwijl een eigenaar dit in nieuwwaarde doet. Snuif dat verschil maar eens goed op. Je verzekert dus wat jij zou kunnen verliezen of verschuldigd zou kunnen zijn, niet meer en niet minder.

Laten we eerlijk zijn, niemand heeft een glazen bol in huis. Maar als er brand uitbreekt en je hebt geen brandverzekering? Dan ben je letterlijk en figuurlijk gezien de pineut.

Waarom een brandverzekering bij Paraad Verzekeringen zo'n slim plan is

Wij bij Paraad Verzekeringen weten dat je in je huurcontract waarschijnlijk de plicht hebt om een brandpolis af te sluiten. Maar we bieden je meer dan alleen dat. Onze persoonlijke aanpak houdt in dat we kijken naar je specifieke situatie, je bezittingen en je leven.

Met onze proactieve service, beloven we niet alleen, maar komen we ook in actie. We kijken verder dan de getallen en richten ons op echte bescherming. We zijn je partner in verzekeringen, geen kille tussenpersoon.

Proactieve bescherming met een persoonlijke touch

Paraad Verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van je persoonlijke domein. Omdat we onafhankelijk zijn, kunnen we diverse verzekeringsopties afwegen om jou de beste deal te geven. Gaat er iets mis? Dan staan wij klaar om je door de situatie heen te loodsen.

Waarom zou je het risico lopen om zonder brandverzekering door het leven te gaan als huurder, vooral als je het risico zelf draagt? Kom op zeg, laten we samen zorgen dat je veilig en zeker bent van je zaak. Email ons op verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of stap na afspraak eens binnen op de Kerkhovensesteenweg 306 in Lommel. We hebben de koffie alvast klaar!

En onthoud, met Paraad Verzekeringen ben je niet alleen verzekerd, je bent ook verzekerd van gemoedsrust. En dat, mijn beste huurders, is onbetaalbaar!

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?