Kom veilig en zeker door het leven met Paraad als uw compagnon de route


Kom Veilig en zeker door het leven met enkele tips van Paraad.

Het kiezen van de juiste verzekering kan soms voelen als het navigeren door een doolhof van opties, dekkingen en kleine lettertjes. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat uw gemoedsrust voorop staat. Daarom delen we in deze blog vijf essentiële tips om u te helpen de verzekering te kiezen die het beste bij uw unieke situatie past, zodat u onbezorgd door het leven kunt gaan.

1. Ken Uw Behoeften

Voordat u verzekeringen gaat vergelijken, is het belangrijk om uw eigen behoeften helder te hebben. Bent u een globetrottende ondernemer, een lokale zelfstandige, of een gezinshoofd die stabiliteit zoekt? Elke levensstijl vereist een andere aanpak van verzekeren. Paraad Verzekeringen neemt de tijd om u te leren kennen - uw beroep, gezinssituatie, hobby's en meer - om zo tot een verzekering te komen die als een maatpak om uw leven past.

2. Begrijp de Dekking

Wat houdt een polis precies in? Wat is het verschil tussen een basisdekking en een omniumverzekering? Wat is het verschil tussen een kleine omnium en een volledige omnium?  Bij Paraad Verzekeringen vinden we het belangrijk dat u niet alleen een polis kiest, maar deze ook écht begrijpt. Wij leggen helder uit wat u kunt verwachten en zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. Vergelijk Prijs-Kwaliteit, Niet Alleen Prijs

De goedkoopste optie is niet altijd de beste. Bij Paraad Verzekeringen vergelijken we de prijs-kwaliteitverhouding van alle grote verzekeraars om u de beste dekking tegen de scherpste prijs te bieden. Want goede verzekering gaat niet alleen om de prijs, maar ook om wat u ervoor terugkrijgt.

4. Controleer de Klantenservice

Een goede verzekering herkent u niet alleen aan de polisvoorwaarden, maar ook aan de service die erachter staat. Is uw verzekeringspartner bereikbaar bij nood? Handelen zij proactief? Paraad Verzekeringen belooft niet alleen, wij handelen ook - met hart en ziel staan wij voor u klaar.

5. Blijf Up-to-date

Verzekeringsbehoeften kunnen veranderen. Misschien start u een bedrijf, koopt u een huis of breidt u uw gezin uit. Daarom is het belangrijk om uw polissen regelmatig te laten evalueren. Paraad Verzekeringen werkt proactief en zorgt dat uw verzekeringen altijd up-to-date zijn.

Een verzekering kiezen doet u niet elke dag. Maar met de juiste partner aan uw zijde wordt het een zorg minder in plaats van een zorg erbij. Bent u klaar om met zekerheid en gemoedsrust door het leven te gaan? Neem contact op met Paraad Verzekeringen - uw warme en hartelijke partner in verzekeringen. Plan vandaag nog uw persoonlijke afspraak via onze contactpagina, bel ons op 011 340 360 of stuur een e-mail naar verzekeringen@paraad.be.

Dus, of u nu verzekerd wilt zijn van een lach of bescherming tegen een flinke tegenvaller, Paraad Verzekeringen staat voor u paraat. Geen woordgrappen verder, beloofd – alleen solide polissen die verzekeren dat we het laatste woord hebben over uw gemoedsrust.

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?