Ligt uw verzekeringswereld ook overhoop? No worries, Paraad Verzekeringen schept orde in de chaos


Zondag – een rustige dag, perfect om even stil te staan bij de ordelijkheid van uw verzekeringspapieren. Misschien enigszins verrassend, maar wel heel belangrijk. Zijn al uw documenten gestructureerd en up-to-date? Weet u wat gedekt is en wat niet? Of zitten ook uw verzekeringspapieren overhoop? Geen paniek, u bent zeker niet de enige. Bij Paraad Verzekeringen zijn we er om u te helpen en orde te scheppen in uw verzekeringswereld.

Verzekeringspapieren: een noodzakelijke chaos?

Verzekeringen zijn ontworpen om ons te beschermen – tegen ongevallen, schade en andere onaangename verrassingen. Ze bieden zekerheid en gemoedsrust. Althans, dat is de bedoeling. Maar al te vaak leiden ze ook tot chaos, verwarring en onzekerheid. Welke polissen heb ik? Wat dekken die eigenlijk? Hoeveel betaal ik en is dat wel een eerlijke prijs?

Paraad Verzekeringen: uw gids in de verzekeringsjungle

Paraad Verzekeringen is meer dan een verzekeringskantoor – we zijn uw gids in de vaak ingewikkelde wereld van verzekeringen. Wij helpen u om uw verzekeringspapieren te ordenen en de juiste polissen te vinden die passen bij uw persoonlijke situatie en behoeften.

Wij staan voor proactieve service en op maat gemaakte polissen. Onze aanpak is persoonlijk en proactief. We vinden het belangrijk om u te kennen en te begrijpen wat belangrijk voor u is. Door rekening te houden met uzelf en uw gezin, uw beroep en uw bezittingen, alsmede uw hobby's en reisgewoonten, kunnen we de juiste polissen voor u vinden en uw verzekeringsvragen beantwoorden.

Meer dan cijfers

Bij Paraad Verzekeringen geloven we dat verzekeringen meer zijn dan alleen cijfers – het gaat om actie. Daarom beloven we niet alleen, maar handelen we ook. We zien onszelf niet als tussenpersonen, maar als uw partner. We zijn er om u proactief te ondersteunen, niet alleen bij het afsluiten van uw polissen, maar ook als u deze nodig heeft.

Dus maak van deze zondag gebruik om uw verzekeringspapieren eens onder de loep te nemen. Bent u nog steeds in goede handen? Is er duidelijkheid of heerst er chaos? Als het laatste het geval is, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Paraad Verzekeringen is er voor u – om orde te scheppen in uw verzekeringswereld en u met een gerust hart de toekomst tegemoet te laten gaan.

Neem vrijblijvend contact op via verzekeringen@paraad.be of 011 340 360. We kijken ernaar uit om u te helpen met uw verzekeringspuzzel.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?