Nachtelijke varkensstreken: Bescherm uw tuin tegen everzwijn rampen


Als de zon ondergaat en de nacht zijn intrede doet, zouden enkel de sterren en de maan ons gezelschap moeten houden. Maar wat als de rust van de nacht verstoorde wordt door een roedel everzwijnen op zoek naar eten? Laten we wel wezen, een ontmoeting met deze wilde zwijnen kan voor behoorlijk wat narigheid zorgen. Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we dat "nachtelijke varkensstreken" veel meer betekenen dan een verstoorde nachtrust. Deze dieren kunnen namelijk een ravage aanrichten in uw tuin, en dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen.

Hoe kunt u uw tuin beschermen tegen everzwijnen?

Om te beginnen, praatjes vullen geen gaatjes. Het is belangrijk om actie te ondernemen. 

Maar wat als deze grootmachtige snuffelaars toch door uw verdediging breken en de tuin, waar u met hart en ziel aan gewerkt heeft, ondersteboven halen? Daarvoor komt Paraad Verzekeringen om de hoek kijken.

Bescherming tegen wild met Paraad Verzekeringen

Bij Paraad Verzekeringen, uw partner in verzekeringsoplossingen, begrijpen we dat een aanval van everzwijnen op uw tuin een noodgeval is. Daarom bieden we verzekeringen die specifiek ontwikkeld zijn om de overlast everzwijnen dekking te bieden. U kan uw brandverzekering uitbreiden zodat dergelijke schadegevallen verzekerd zijn.

Indien u ons advies volgt, en uw brandverzekering laat uitbreiden, kan u met een gerust hart gaan slapen.  Staat u daar in uw nachtjapon, kijkend naar de omgeploegde aarde die ooit uw tuin was, dan staat u er niet alleen voor. Met onze bijkomende verzekering voor uw tuin vangen wij de financiële gevolgen van deze nachtelijke escapades voor u op.

Bescherm uw eigendommen door op voorhand over de correcte verzekering na te denken

Niet enkel varkens kunnen schade aan uw tuin berokkenen, een stevige rukwind kan ook al heel wat schade berokkenen.  Twijfel niet langer, contacteer ons om de verzekering van uw tuin in orde te brengen.   Want zeg nou zelf, u wilt toch ook slapen als een roos, zonder zorgen over de beestenboel die buiten eventueel gaande is?

Met ons breed scala aan verzekeringen hebben we voor elk wat wils en voor elke tuin de nodige bescherming tegen wild. Onze aanpak is net zo persoonlijk als de tuinen die we helpen beschermen. Neem contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of 011 340 360, en ontdek welke verzekering het beste bij uw situatie past. Nachtelijke varkensstreken? Niet in uw achtertuin!

Tuurlijk, om de natuur kunnen we niet heen, maar we kunnen ons er wel tegen wapenen. Vraagt u zich af hoe uw tuin het beste beschermd kan worden tegen deze ruige bosbewoners? Bij Paraad Verzekeringen zitten we voor u klaar om deze puzzel samen op te lossen. Want voorkomen is beter dan genezen, maar mocht u toch getroffen worden door wildschade, dan zorgen wij dat u niet in de kou staat.

Kijk eens aan, u bent nu volledig gewapend met kennis en Paraad Verzekeringen als partner om de nachtelijke varkensstreken een stap voor te blijven. Laten we samen zorgen dat uw tuin veilig is en blijft voor everzwijn rampen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw buitenparadijs.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen, want een goede voorbereiding is het halve werk!

 

Eigendommen

Bescherm uw investeringen met de juiste brandverzekering, inclusief geschikt verzekerde kapitaal en extra

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?