Nieuwsgierig? Nee, Paraad blijft graag op de hoogte! Wanneer moet u ons informeren?


Nee hoor, wij zijn niet nieuwsgierig.  Het leven zit vol verrassingen en veranderingen. Bij Paraad Verzekeringen beseffen we dat maar al te goed. We staan klaar om jullie, onze klanten, te ondersteunen bij elke stap die jullie zetten. Maar wanneer moeten jullie contact met ons opnemen? Nu, dat is een vraag die smeekt om antwoorden, en wees gerust, we hebben ze!

Een nieuw hoofdstuk: Adreswijzigingen en meer

Sta je op het punt je biezen te pakken en naar een nieuw nest te vliegen? Laat het ons weten! Een verhuis is meer dan slechts dozen van A naar B brengen, het is ook een moment om je verzekeringspolissen onder de loep te nemen. Wanneer moeten klanten contact met ons opnemen bij een adreswijziging? Zodra de plannen concreet zijn! Een goede brandverzekering aangepast aan je nieuwe thuis is immers geen overbodige luxe.

Zijn uw contactgegevens veranderd?

Nieuwe smartphone? Overgestapt naar een andere e-mailprovider? Vergeet niet om ook jouw verzekeringsmakelaar op de hoogte te stellen. Zo missen we nooit een beat en blijft de communicatie vlekkeloos verlopen. Het laatste wat we willen is dat belangrijke informatie jou niet bereikt.

Familiezaken: Van rompertjes tot trouwringen

Het gezinsleven kan dynamisch zijn – een geboorte, een huwelijk, helaas soms ook een echtscheiding. Wanneer moeten klanten contact met ons opnemen bij zulke gebeurtenissen? Zodra ze plaatsvinden! Zo kunnen we de verzekeringsdekking naadloos laten aansluiten bij jullie nieuwe situatie.

In voor- en tegenspoed: Overlijden en nieuwe eigendommen

Het overlijden van een naaste is een emotionele achtbaan en helaas komt daar ook administratie bij kijken. Wij staan paraat om de verzekeringsaspecten uit handen te nemen. En bij de vreugdevolle aankoop van een huis of appartement staan we te trappelen om de brandverzekering te regelen.

Vroem Vroem! Verzekeringen voor het mobiele Leven

Heb je juist dat droomvoertuig op de kop getikt? Of je nu kiest voor nieuw of tweedehands, Paraad Verzekeringen zorgt ervoor dat je met een gerust hart de weg op kan. Wanneer moeten klanten contact met ons opnemen voor hun nieuwe aanwinst? Voordat je het gaspedaal indrukt!  Wij moeten immers eerst zorgen voor de inschrijving van uw voertuig en de verzekering.  Als dit niet in orde is, mag uw wagen niet de baan op!

Van werknemer tot ondernemer en andersom

Een carrièreswitch kan grote gevolgen hebben voor je verzekeringen. Wanneer moet je  contact met ons opnemen bij zulke professionele mijlpalen? Zodra je deze sprong overweegt, zorgen wij ervoor dat jouw verzekeringen met je meegroeien.

Op avontuur in het buitenland of ontspannen vakantieplannen?

Of je nu je koffers pakt voor een lange buitenlandse reis of een welverdiende vakantie, wij zijn hier om de nodige aanpassingen te doen en voor de geruststelling te zorgen. Reisverzekeringen? Check!

Twijfels of onzekerheden? Gewoon bellen!

Als je ooit twijfelt en denkt "zou ik hiervoor naar Paraad moeten bellen?", dan is het antwoord simpel: Liever een oproep te veel dan te weinig. Onze deur (en telefoonlijn) staat altijd voor je open.  Bezoekje op kantoor? Graag even een afspraak inplannen?  Wij maken graag tijd voor u!

Bij Paraad Verzekeringen zijn we meer dan je verzekeringsmakelaar; we zijn je partner in voor- en tegenspoed, je steunpilaar in elke levensfase. Of het nu gaat om mobiliteits-, aansprakelijkheids-, eigendoms- of persoonlijke verzekeringen, wij staan met een persoonlijke service en een luisterend oor voor je klaar.

Dus, wanneer moeten klanten contact met ons opnemen? Telkens wanneer er een bladzijde wordt omgedraaid in het boek des levens. Wij staan paraat om het verhaal veilig verder te zetten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of bezoek onze website https://paraad.be/. Vergeet niet, wij werken op afspraak dus schroom niet om er één te maken.

Paraad Verzekeringen - Uw Partner in Verzekeringen. Uw gemoedsrust is onze missie.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?