Ontdek de kracht van een onafhankelijk verzekeringsadviseur


Verzekeringen, laten we eerlijk zijn, het is niet het meest opwindende onderwerp aan de eettafel. Maar hè, als de nood aan de man komt, dan ben je blij dat je het goed geregeld hebt, toch? Daar komt Paraad Verzekeringen om de hoek kijken. Ons bedrijf is geen kleine speler op de achtergrond, maar een onafhankelijk verzekeringskantoor met ballen dat voor jou door het vuur gaat.

Waarom een onafhankelijk verzekeringsadvies een must is?

Je vraagt je misschien af: "Wat maakt Paraad Verzekeringen anders dan die grote jongens met hun gladde praatjes?" Nou, we zitten niet vast aan één verzekeraar, en dat is jouw grote win! We kunnen de hele markt afspeuren op zoek naar de beste deals, puur omdat we dat kunnen. We zijn de financieel adviseur verzekeringen die aan jouw kant staat, jouw wensen vooropstelt, en niet die van een verzekeringsmaatschappij.

Professionele verzekeringsbegeleiding op maat

Bij Paraad Verzekeringen snappen we dat elke klant uniek is. Jij bent geen nummertje in ons systeem. Nee joh, we leren je graag kennen, met al je quirks en wensen. We duiken in jouw wereld, om een verzekeringskeuze hulp te zijn die staat als een huis. We mixen onze expertise met een scheutje empathie en een snufje gezond verstand om tot de perfecte verzekeringscocktail te komen.

Een verzekeringspuzzel? Laat maar aan ons over!

Verzekeringsexpert Paraad, dat zijn wij. En wij zijn dol op puzzels. Maar dan niet van die saaie, we willen jouw verzekeringspuzzel leggen. Dat klinkt misschien als kattenpis, maar dat is het niet. We zorgen dat elk stukje past, zodat jij je nul zorgen hoeft te maken. 

Ontdek de kracht van een onafhankelijk verzekeringsadviseur in jouw leven

Stel je voor, je hebt vertrouwenspersoon die altijd bereikbaar is. Iemand die je belt en zegt: "Hey, ik heb een vraagje over…" en voilà, je krijgt een antwoord waar je echt wat mee kan. Dat is Paraad Verzekeringen in een notendop. Wij zijn die ouderwetse service in een modern jasje.

Paraad Verzekeringen – Jouw verzekeringsbuddy

Ben je een startende ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet? Of een gezin dat gewoon rustig wil slapen, wetende dat alles goed geregeld is? Maakt niet uit, wij staan als een rots achter je. En het mooiste? We zijn maar een telefoontje, een mailtje of een bezoekje van je verwijderd in Lommel.

Jouw verzekeringsreis begint bij ons

Je bent op zoek naar iets dat past bij jouw levensstijl, alsof het een op maat gemaakte jas is. Daarom is het tijd om de kracht van een onafhankelijk verzekeringsadviseur zoals Paraad Verzekeringen te ervaren. Zeg nou zelf, het voelt toch heerlijk om verzekerd te zijn door iemand die je vertrouwt?

Ben je klaar om ons te ontmoeten en alles te weten te komen over hoe wij jouw leven makkelijker kunnen maken? Neem contact op via verzekeringen@paraad.be, bel ons op 011 340 360, of hop na afspraak even binnen op de Kerkhovensesteenweg 306, 3920 Lommel. Onze website https://paraad.be/ staat ook voor je klaar, boordevol tips en tricks. Oh, en we spreken natuurlijk af wanneer het jou uitkomt.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de kracht van een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Ontdek Paraad Verzekeringen, waar jouw rust onze missie is.

 

Wie zijn wij?

Kom meer te weten over ons - wie wij zijn, onze waarden, missie en visie. Ontdek onze identiteit en wat ons uniek maakt.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?