Paraad. Een Partner die naar u luistert en met u meedenkt!


Stelt u zich eens voor: een onverwachte gebeurtenis veroorzaakt schade aan uw eigendommen, en u voelt de spanning opbouwen. Op zo'n moment heeft u iemand nodig die niet alleen naar de schade kijkt maar ook naar u luistert. Bij Paraad vindt u een luisterend ook, dit is geen loze belofte maar een fundament van onze dienstverlening!

Persoonlijke aanpak in tijden van stress

Wat doet Paraad Verzekeringen nu zo anders dan anderen? Wel, wij geloven dat de kern van verzekering zit in de persoonlijke connectie. U heeft schade geleden – hoe nu verder? Een schadeformulier invullen is één ding, maar waar u werkelijk behoefte aan heeft, is een partner die met u meedenkt en uw zorgen begrijpt. Dat is waar ons team het verschil maakt.

Een luisterend oor is goud waard

Bij Paraad Verzekeringen nemen we de tijd om uw verhaal te horen. Wanneer u belt, bent u meer dan een dossier; u bent een mens met een verhaal. Hoe is de schade ontstaan? Wat zijn de gevolgen voor uw persoonlijk of zakelijk leven? Deze informatie is cruciaal voor ons om u bij te staan met meer dan enkel een financiële oplossing.

Paraad Verzekeringen: Uw partner in verzekeringsschade

Wat Betekent dit in de Praktijk?

Het betekent dat onze adviseurs oprecht betrokken zijn bij uw situatie. Ze brainstormen met u over de beste aanpak en kijken verder dan de gebaande paden. Ons uitgangspunt? Wij luisteren naar en en zoeken samen met u naar een oplossing.

Waarom is dit Zo Belangrijk?

Simpel gezegd, verzekeringen gaan over mensen. Het draait om het bieden van een schild tegen de slings and arrows van het onvoorspelbare leven. Paraad Verzekeringen snapt dat en plaatst deze menselijkheid voorop in het hele proces.

Onze proactieve rollen bij schade

  1. Advies op Maat: Wij baseren ons advies op wat u écht nodig heeft. Geen overbodige toeters en bellen.
  2. Correcte Waarborgen: Uw polis moet als een maatpak zitten. Passend en comfortabel.
  3. Snelle Dienstverlening: Tijdens stressvolle momenten is er niks zo fijn als snel en effectief geholpen worden, toch?

Gemoedsrust, dat is wat telt

Bij Paraad Verzekeringen willen we gemoedsrust creëren. En dat is nu juist wat wij met onze verzekeringen willen bereiken.

Bent U klaar voor een verzekering met een hart?

Neem dan contact op met Paraad Verzekeringen via verzekeringen@paraad.be, of bel ons op 011 340 360. Voor meer informatie kunt u terecht op paraad.be.

Onze belofte

Met een toegewijd team en een breed scala aan diensten staan wij klaar om de verzekering die u nodig heeft te faciliteren. Wij zijn meer dan een aanbieder; wij zijn uw steun en toeverlaat bij verzekeringsschade.

Paraad Verzekeringen - omdat het belang van een luisterend oor bij Verzekeringsschade essentieel is voor wie wij zijn en wat wij doen. Want zeg nou zelf, is het niet fijn om in tijden van onzekerheid een vertrouwde stem te horen die zegt: "We regelen het samen"?

 

Schade

Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?