Sluit een verzekering af die past als een handschoen: Personalisatie bij Paraad Verzekeringen


Let's face it, een verzekering zoeken kan aanvoelen als een speld in een hooiberg vinden, nietwaar? Je wilt iets dat perfect bij je past, geen one-size-fits-all polis waar je je in moet wurmen. Daarom is personalisatie bij Paraad Verzekeringen net zo belangrijk als je favoriete jeans die als gegoten zit. We bieden niet zomaar verzekeringen; we bieden een maatwerk verzekering die voelt alsof 'ie speciaal voor jou gemaakt is.

Maatwerk Verzekering: Jouw unieke pasvorm in de verzekeringswereld

Bij Paraad Verzekeringen weten we dat iedereen uniek is. Van de koffie die je 's ochtends drinkt tot de dromen die je 's nachts hebt; persoonlijkheid is wat jou, jou maakt. Een standaard verzekeringspakket? Daar doen we niet aan. Wij gaan voor een individuele verzekeringsaanpak waarbij elke polis afgemeten wordt aan jouw leven alsof het een maatpak is.

Onze polissen komen tot stand door te luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wat drijft je? Waar ligt je passie? Waar krijg je de kriebels van? We nemen de tijd voor 'n kop koffie en een goed gesprek, zodat we echt begrijpen waarvoor je een verzekering nodig hebt. En dan? Dan gaan we aan de slag om die handschoen passende polis te creëren.

Sluit een verzekering af die past als een handschoen: Personalisatie bij Paraad Verzekeringen

Heb je ooit een verzekeringspolis bekeken en gedacht: "Wie heeft dit bedacht?" Bij ons kom je dit niet tegen. Jouw verzekeringspakket op maat wordt samengesteld met een gezonde mix van proactiviteit en kennis van zaken. Dankzij onze Paraad Verzekeringen personalisatie, worden al jouw zorgen uit handen genomen.

We bieden je niet alleen een verzekering, we bieden je een levenslange samenwerking. We zijn er als het goed gaat, maar zeker ook als het even tegen zit. Jouw gemoedsrust is onze missie en wij stoppen niet voordat we een verzekering hebben die je beschermt als een dak boven je hoofd.

Onze persoonlijkesService: Meer dan een verzekeringsnummer

Paraad Verzekeringen is jouw partner in de verzekeringswereld. Wij zien onszelf als je rechterhand, je persoonlijke beschermer die zich inzet voor jouw welzijn. En we zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Ons blog staat vol met informatie die je echt kunt gebruiken – geen stoffige wetteksten of verdwaalde paragrafen.

Altijd up-to-date: jouw verzekeringspuzzel oplossen

Het leven verandert, en je verzekeringen moeten meeveranderen. Daarom beoordelen we regelmatig je situatie en passen we je verzekeringspakket aan als dat nodig is. Of je nu de weg op gaat met een nieuwe auto, je familie uitbreidt, of je bedrijf naar het volgende niveau tilt – wij staan klaar om ervoor te zorgen dat je verzekeringsdekking altijd actueel is.

Verzekeringen kunnen ingewikkeld zijn, maar met Paraad Verzekeringen aan je zijde is het zo klaar als een klontje. Wat je vraag ook is, hoe je situatie ook verandert – wij zijn er om je bij elke stap te helpen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via verzekeringen@paraad.be, te bellen naar 011 340 360 of na afspraak langs te wippen op de Kerkhovensesteenweg 306 in Lommel. Onze digitale deuren op https://paraad.be/ staan altijd voor je open, en we zijn slechts een afspraak verwijderd van een persoonlijk gesprek.

Zo, waar wacht je nog op? Kies voor een verzekering die past als een handschoen en laat Paraad Verzekeringen de personalisatie regelen die je verdient. Want zeg nou zelf, is er iets beters dan een verzekering die voelt als thuis komen? Precies, wij dachten het ook niet.

 

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?