Soms heb je van die dagen ...


Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: dagen, weken of zelfs maanden waarin het lijkt alsof alles tegen zit. Of het nu gaat om persoonlijke uitdagingen, onverwachte kosten, of het gevoel dat het gewoon niet jouw dag, week of jaar is, het kan overweldigend zijn. Maar zelfs in deze momenten, is het belangrijk om te onthouden dat je er niet alleen voor staat. Paraad Verzekeringen is er om je door deze moeilijke tijden heen te loodsen.

als alles even tegen zit ...

Bij Paraad Verzekeringen geloven we in meer dan alleen het aanbieden van verzekeringspolissen. Wij zien onszelf als een partner tijdens jouw levensreis. In goede tijden, maar zeker ook in minder goede tijden. Wij zijn er om te helpen, te ondersteunen en om zekerheid te bieden wanneer jij dat het meest nodig hebt.

Op maat gemaakte polissen

Een van de manieren waarop wij helpen, is door het aanbieden van op maat gemaakte verzekeringspolissen. Wij begrijpen dat geen twee levens identiek zijn en dat de behoeften van iedereen uniek zijn. Daarom nemen wij de tijd om jou en jouw situatie te leren kennen, zodat we de juiste polissen kunnen vinden die aansluiten bij jouw behoeften. Het is onze missie om jouw verzekeringspuzzel op te lossen en je te voorzien van de best mogelijke dekking.

Een breed scala aan diensten

Ongeacht de uitdagingen op jouw pad, Paraad Verzekeringen heeft een breed scala aan diensten om je te helpen. Of het nu gaat om mobiliteitsverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen, eigendomsverzekeringen, persoonlijke verzekeringen, arbeidsongevallenverzekeringen of cyberverzekeringen, wij hebben een oplossing voor je. En omdat we onafhankelijk zijn, bieden we polissen aan van verschillende verzekeringsmaatschappijen, zodat we altijd de juiste dekking kunnen vinden tegen de beste prijs.

We staan aan jouw kant

Als het even tegen zit, is het fijn om te weten dat je er niet alleen voor staat. Bij Paraad Verzekeringen staan we aan jouw kant. Wij geloven in het bieden van proactieve service, persoonlijke aandacht en zorgvuldig afgestemde polissen. Wij zijn geen tussenpersoon, maar jouw partner in verzekeringen.

Dus, ongeacht wat het leven je ook brengt, weet dat je op ons kunt vertrouwen. Samen vinden we de beste manier om met jouw uitdagingen om te gaan en helpen we je om weer vooruit te kijken. Want bij Paraad Verzekeringen, staan we altijd aan jouw kant.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met jouw verzekeringen? Neem dan contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. We staan klaar om je te helpen met al jouw verzekeringsbehoeften.

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?