Uw mening maakt het verschil!


Bij Paraad Verzekeringen streven we er altijd naar om u de beste service te bieden en u te voorzien van relevante en actuele informatie. We vinden het belangrijk om u betrokken te houden bij wat er speelt in de verzekeringssector en regelmatig onderwerpen aan te snijden die voor u van belang kunnen zijn.

Daarom hebben we onze website volledig afgestemd op u. Of u nu op zoek bent naar specifieke informatie over een bepaalde verzekering, of behoefte heeft aan algemene adviezen over het kiezen van de juiste bescherming, we hebben de informatie die u nodig heeft.

We zijn er trots op dat we in onze blogberichten een verscheidenheid aan onderwerpen kunnen behandelen. Van tips voor het afsluiten van een autoverzekering, tot het nut van een diefstalverzekering, we willen u de informatie bieden die u nodig heeft om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Maar we zijn er ons van bewust dat uw behoeften en interesses voortdurend veranderen. Misschien is er een onderwerp waar u meer over wilt weten, of misschien mist u bepaalde informatie op onze website. Wat het ook is, we willen het graag weten.

Dus hier is onze vraag aan u: Wat zou u graag willen zien op onze website of in onze blogberichten? Zijn er specifieke vragen waar u graag antwoord op wilt hebben, of onderwerpen die u meer in detail besproken wilt zien?

We nodigen u uit om uw suggesties en feedback met ons te delen. Uw mening is van het grootste belang voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren en beter aan te sluiten op uw behoeften.

U kunt uw suggesties e-mailen naar verzekeringen@paraad.be, ons bellen op 011 340 360, of ons een bericht sturen via de contactpagina op onze website.

Bij voorbaat dank voor uw hulp bij het maken van Paraad Verzekeringen, uw partner in verzekeringen, nog beter. We kijken uit naar uw suggesties!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?