Een zorgeloze vakantie met de juiste reisverzekering


Met de paasvakantie in het vooruitzicht, maken velen van jullie zich op voor een welverdiende vakantie. Of je nou de zon gaat opzoeken of je ski's al afgestoft hebt, één ding mag je zeker niet over het hoofd zien: een betrouwbare reisverzekering. Vraag je je af, "Ben ik wel goed verzekerd?", dan ben je bij Paraad Verzekeringen aan het juiste adres.

Waarom een reisverzekering essentieel is

Op reis gaan zou een zorgeloze ervaring moeten zijn, waarbij ontspanning centraal staat. Het laatste wat je wilt, is je druk maken over onvoorziene gebeurtenissen. Een degelijke reisverzekering zorgt ervoor dat jij en je medereizigers beschermd zijn. Wat dekt een reisverzekering eigenlijk? Nou, als basis kan je denken aan medische kosten in het buitenland, repatriëring en skibijstand. Maar dat is lang niet alles.

Waar sta je op je reis met Paraad Verzekeringen?

Paraad Verzekeringen begrijpt dat iedere reis uniek is. Daarom kijken we samen met jou naar jouw specifieke situatie. We zorgen voor bijstand aan jezelf, je reisgenoten en indien nodig zelfs je voertuig. Wist je dat je bij ons je reisverzekering ook kunt uitbreiden met een annulatieverzekering of bagageverzekering?

Een reisverzekering op maat

Bij Paraad Verzekeringen vinden we het belangrijk dat je verzekering als gegoten zit. In de aanloop naar je vakantie kijken we naar alle factoren die van invloed kunnen zijn. Gedekt zijn voor opsporings- en reddingskosten in het buitenland, vervroegde terugkeer, en meer – het is allemaal mogelijk. Zo creëren we samen een verzekeringspakket dat jouw gemoedsrust waarborgt.

Paraad Verzekeringen: Uw Partner in Reisverzekeringen

Bij Paraad Verzekeringen zijn we geen standaard tussenpersoon, maar een echte partner op je levensreis. We bieden niet alleen beloftes, we komen ze ook na. Als onafhankelijk verzekeringskantoor staan we klaar om proactieve service te bieden en polissen op te stellen die naadloos aansluiten op jouw leven.

Dus, ben je er klaar voor om die skilatten of zwemkleding in te pakken? Zorg er dan voor dat je ons contacteert voor een reisverzekering die je als een warme jas omarmt, zodat jij je helemaal kunt overgeven aan het genieten van je vakantie.

Staan er nog vragen op je bagagelijst? Neem gerust contact met ons op via verzekeringen@paraad.be of bel ons op 011 340 360. Want bij Paraad Verzekeringen is jouw zorgeloze vakantie onze missie.

Ben je klaar voor een ontspannen paasvakantie met de zekerheid van Paraad Verzekeringen?

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

 

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!
5 redenen waarom pensioensparen nu slimmer is dan ooit
Paraad Verzekeringen: uw happy verzekeringsmakelaar

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?