Afscheid nemen van de eerste helft van de week, op naar een welverdiende rustdag!


Goedenavond allemaal,

Wat vliegt de tijd toch snel! We zijn alweer aan het einde van het eerste deel van de week aangekomen en we willen graag even stilstaan bij de afgelopen dagen.

Het was een drukke, maar heel productieve tijd hier bij Paraad Verzekeringen. We hebben met veel plezier en toewijding gewerkt aan de verschillende verzekeringsvragen van onze klanten. Van het opmaken van nieuwe polissen, het beantwoorden van jullie vragen, tot het oplossen van eventuele problemen - we hebben het allemaal gedaan met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat jullie met gemoedsrust door het leven kunnen gaan.

Maar nu staat ons een bijzondere dag te wachten. Morgen is het namelijk 1 mei, het Feest van de Arbeid. Een dag waarop we stilstaan bij de waarde en het belang van arbeid, maar ook een dag om even te ontspannen en bij te komen van onze dagelijkse werkzaamheden. Ons kantoor zal daarom morgen gesloten zijn.

Hoewel het een dag van rust is, is het ook een dag van waardering. We willen dan ook even de tijd nemen om onze waardering te uiten naar jullie, onze klanten. Zonder jullie zouden we niet kunnen doen waar we van houden. Bedankt voor jullie vertrouwen, aandacht en loyaliteit, dat betekent de wereld voor ons!

Dus, of je morgen nu de dag gebruikt om lekker uit te slapen, tijd door te brengen met dierbaren, te genieten van het mooi weer of gewoon even helemaal niets te doen - we wensen je een zeer fijne en ontspannen dag toe!

We zien je graag terug op donderdag, klaar om de rest van de week vol energie en positiviteit tegemoet te gaan.

Met warme groeten, Het team van Paraad Verzekeringen.

"Rust goed uit, laad je batterijen op en geniet van je dag. We zien je donderdag weer!"

 

Home

Biedt proactieve, op maat gemaakte polissen om te voldoen aan uw verzekeringsbehoeften. Zowel zakelijk als privé, voor een perfect passend totaalplaatje.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?