We are happy to be here!


Goeiemorgen aan al onze trouwe lezers!

Hopelijk heeft iedereen een heerlijk weekend achter de rug. Hebben jullie ook zo genoten van dat welverdiende moment van rust? Hier bij Paraad Verzekeringen zijn we alweer vroeg uit de veren, klaar om de nieuwe week met open armen te ontvangen. En zoals altijd zit de sfeer er goed in. We zijn simpelweg dolgelukkig om weer aan de slag te kunnen gaan!

Dus, wat staat er op het programma voor deze week? Nou, om te beginnen: een hele hoop! De agenda staat goed vol, en we kunnen niet wachten om erin te duiken.

Om te beginnen liggen er een stapel formulieren klaar om een serie auto's in te schrijven én te verzekeren. Het is altijd een plezier om te zien hoe een klant met een glimlach de weg op gaat, wetende dat alles tot in de puntjes geregeld is.

En terwijl de lente zich van haar beste kant laat zien, zien we een golf van enthousiaste fietsliefhebbers die hun elektrische tweewieler willen verzekeren. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat ook zij met een gerust hart de pedalen kunnen rondtrappen.

Voor de ambitieuze starters onder ons: ook jullie hebben we niet vergeten. Een aantal jonge zelfstandigen staan te popelen om hun onderneming veilig te stellen met een verzekering BA uitbating. Het is fantastisch om deel uit te mogen maken van hun avontuur en bij te dragen aan een veilige bedrijfsvoering.

En alsof dat nog niet genoeg is, merken we dat het pensioensparen en het langetermijnsparen blijven boomen! Het is geweldig om te zien hoe onze klanten vooruit denken en kiezen voor financiële zekerheid op de lange termijn.

Kortom, het wordt weer een week vol actie en wij staan te trappelen om iedereen bij te staan met raad en daad.

Heeft u vragen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste verzekering? Twijfel dan niet! Wij bij Paraad Verzekeringen maken graag tijd voor u. Het is onze passie om u te helpen en te zorgen dat u met een zeker en vertrouwd gevoel door het leven kunt stappen.

Tot snel!

Paraad Verzekeringen Uw partner in verzekeringen

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?