Het belang van een verzekering gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen


Als zelfstandige werkt u hard om uw onderneming succesvol te maken. U investeert tijd, geld en energie in het verwezenlijken van uw dromen en ambities. Maar wat als u plots, door ziekte of een ongeval, niet meer in staat bent om te werken? Uw inkomsten vallen weg, maar de vaste lasten blijven. Een verzekering gewaarborgd inkomen biedt dan een cruciale financiële zekerheid.

"Mij overkomt het niet" – Een riskante gedachte

We denken vaak dat we onoverwinnelijk zijn. Ziek worden of een ongeval krijgen, dat gebeurt toch alleen bij anderen? Maar de realiteit is soms onvoorspelbaar en onverbiddelijk. Statistieken tonen aan dat een aanzienlijk aantal zelfstandigen op zeker moment te maken krijgt met een langdurige arbeidsongeschiktheid. Op zo'n moment wordt de waarde van een polis gewaarborgd inkomen pijnlijk duidelijk.

Tijdig handelen: De sleutel tot bescherming

Het is essentieel voor zelfstandigen om zo jong mogelijk een verzekering gewaarborgd inkomen af te sluiten, bij voorkeur wanneer u nog geen enkel gezondheidsprobleem hebt. De reden? Hoe jonger en gezonder u bent, hoe voordeliger de premie. Bovendien accepteert de verzekeringsmaatschappij u eerder zonder beperkende voorwaarden.

De gevaren van uitstel

Veel zelfstandigen stellen het afsluiten van een polis gewaarborgd inkomen uit, vaak tot op het moment dat gezondheidsproblemen zich voordoen. Dit uitstel kan grote gevolgen hebben. Een medische acceptatie is namelijk een vereiste bij het afsluiten van een polis, en bestaande gezondheidsproblemen kunnen leiden tot een weigering, hogere premies of specifieke uitsluitingen van dekking.

Het preventieve schild: Verzekering gewaarborgd inkomen

Door proactief een verzekering gewaarborgd inkomen af te sluiten, beschermt u niet alleen uw persoonlijke financiën, maar ook de continuïteit van uw onderneming. U zorgt ervoor dat u, ook bij arbeidsongeschiktheid, een vervangingsinkomen heeft waarmee u aan uw financiële verplichtingen kunt blijven voldoen.

Paraad Verzekeringen: Uw partner in zekerheid

Bij Paraad Verzekeringen begrijpen we het belang van een verzekering gewaarborgd inkomen. Wij staan klaar om u te adviseren en samen met u een polis samen te stellen die past bij uw situatie en behoeften. Zo kan u met een gerust hart ondernemen, wetende dat u goed verzekerd bent.

Conclusie

Uw gezondheid is niet iets om lichtzinnig mee om te gaan, vooral niet als uw inkomsten en levensonderhoud ervan afhangen. Een verzekering gewaarborgd inkomen is geen luxe, maar een noodzaak voor elke zelfstandige. Neem het heft in eigen handen en bescherm uzelf tegen de financiële gevolgen van het onvoorzienbare. Contacteer Paraad Verzekeringen vandaag nog en zorg voor uw financiële zekerheid voor morgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bezoek onze website paraad.be of neem contact met ons op via verzekeringen@paraad.be.

Bedenk dat het niet gaat om de kans dat u arbeidsongeschikt wordt, maar om het effect dat het op uw leven zou hebben. Wees voorbereid en verzeker uw inkomen. Verzeker uw toekomst. Verzeker uw dromen bij Paraad Verzekeringen.

Image description

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?