Een spannende nieuwe week bij Paraad Verzekeringen!


Goedemorgen iedereen, de zon schijnt over Kerkhoven en hier bij Paraad Verzekeringen beginnen we de week met een enorme dosis energie en positiviteit. We hebben genoeg te doen en kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan.

We zijn vooral opgetogen om te kunnen delen dat er binnenkort een nieuw gezicht bij ons in het kantoor verschijnt! Op 13 mei verwelkomen we een nieuwe collega die ons team zal versterken. We kunnen nog niet te veel verklappen, maar we kunnen je verzekeren dat deze aanwinst veel kennis en ervaring met zich meebrengt. Bovendien past ze perfect bij de kernwaarden van ons kantoor: proactiviteit, klantvriendelijkheid, en een schat aan kennis en ervaring. We kijken uit naar haar komst, dus hou ons in de gaten voor meer informatie!

Deze week werken we ook aan een offerte voor beroepsaansprakelijkheid voor een startende ondernemer. We stimuleren beginnend ondernemerschap en zijn verheugd om vanaf het prille begin aan hun zijde te staan en ondersteuning te bieden.

Daarnaast werken we aan een offerte voor een verzekering gewaarborgd inkomen voor een andere starter. Deze verzekering is cruciaal: we kunnen natuurlijk zorgen voor een goede verzekering voor jouw aansprakelijkheid, jouw eigendommen en jouw wagenpark, maar wat met jouzelf? Je bent de belangrijkste persoon in jouw bedrijf. Wat als je ziek wordt of een ongeval krijgt? Het is essentieel om op tijd na te denken over een verzekering gewaarborgd inkomen!

Verder ligt er ook nog een ander pakket klaar. Deze week vergelijken en onderhandelen we om een gevestigde bouwfirma te helpen de beste verzekeringsopties te vinden. We hebben vorige week al de nodige voorbereidingen getroffen en offertes aangevraagd bij verschillende verzekeraars. Deze week zullen we het beste voorstel uitwerken en presenteren.

Ondanks de volle agenda maken we dinsdagochtend vroeg tijd voor een BNI ochtendvergadering met gelijkgestemde ondernemers. Een vroege start, maar na de ontmoeting zijn we klaar voor een leuke werkdag vol aangename gesprekken met onze klanten.

Houd er rekening mee dat ons kantoor op 1 mei gesloten zal zijn voor de Dag van de Arbeid. Natuurlijk zijn we donderdag weer vanaf 9.00 uur weer fris en monter aanwezig!

En om deze week helemaal rond te maken, verwachten we ook onze IT-mensen die ervoor zorgen dat de laptop van onze nieuwe collega tip-top in orde is, klaar voor haar komst. Spannende tijden voor ons!

Wij wensen iedereen een fantastische werkweek toe! Laten we samen genieten van de positieve energie en de stralende zon. Samen kunnen we alles aan!

Image description

Neem contact met ons op

Neem nu contact met ons op. Wij zijn altijd beschikbaar en staan paraad om u te helpen met uw zorgen en vragen.

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?