Storm op komst: Neem je voorzorgen!


Het KMI heeft ons gewaarschuwd dat er een fikse storm op ons afkomt. Met code oranje op de weerkaarten belooft het een wilde rit te worden, met rukwinden die meer dan 100 kilometer per uur kunnen bereiken. Dit is geen weer om lichtvaardig over te denken! Naast de krachtige windstoten, kunnen we ook korrelhagel en onweer verwachten die voor extra uitdagingen zorgen.

Bij Paraad Verzekeringen willen we dat iedereen veilig en gelukkig blijft, ook als Moeder Natuur eens besluit om met de spierballen te rollen. Daarom een paar tips om de storm schadevrij door te komen:

🔩 Doe een controle rondom je huis of bedrijfspand en zorg ervoor dat alles wat los kan raken, goed vastgemaakt is. Denk aan dakpannen, reclameborden, of zelfs de trampoline in de tuin.

🏡 Heb je losse voorwerpen buiten staan, zoals tuinmeubelen of speelgoed? Zet deze dan veilig binnen of verzeker ze met een stevige verankering. Je wilt immers niet dat je tuinstoelen plots op avontuur gaan zonder jou.

🌳 Blijf ver uit de buurt van bossen en bomen. Deze kunnen onder de kracht van de wind bezwijken en je wilt natuurlijk niet in de buurt zijn als dat gebeurt. Een ommetje in het park kan misschien even wachten.

Wij van Paraad Verzekeringen hopen dat iedereen zijn voorzorgen neemt en dat we allemaal zonder kleerscheuren door deze storm heen komen. Mocht je toch schade ondervinden, weet dan dat we klaarstaan om je bij te staan waar nodig.

Onthoud: veiligheid eerst, schadebeperking tweede. Heb je vragen over je verzekering met betrekking tot stormschade? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om je te helpen, in weer en wind!

We wensen iedereen een veilige dag toe. Let een beetje op elkaar en hopelijk keert de rust snel weer terug.

Blijf veilig, en bij vragen, we zijn er voor jullie!

  • Het Paraad Verzekeringen Team

"Paraad Verzekeringen - Uw partner in verzekeringen die meedenkt, ook als het stormt."

 

Schadeaangfite

Heb je onlangs schade gehad? Vul ons formulier in en wij behandelen je aangifte zo spoedig mogelijk!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiële bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?