Dag van de Arbeid - Even opladen om er dan weer volop tegenaan te gaan!


Hallo iedereen!

Het is een bijzondere dag vandaag, het is namelijk de Dag van de Arbeid. Een dag die in het teken staat van de rechten van werknemers en de viering van alles wat zij bijdragen aan onze samenleving. In vele landen, waaronder Belgiƫ, wordt deze dag gevierd als een nationale feestdag.

Bij Paraad Verzekeringen nemen we dit moment dan ook om even te pauzeren en onze batterijen op te laden. Ons kantoor zal daarom vandaag gesloten zijn. Maar geen zorgen, morgen staan we weer helemaal voor u klaar!

Aan iedereen die vandaag een vrije dag heeft, we hopen dat je ervan geniet, wat je ook doet. Of je nu uitslaapt, een lange wandeling in de natuur maakt, tijd doorbrengt met je gezin of gewoon lekker niets doet - het is jouw dag om te ontspannen en te genieten.

En voor diegenen die vandaag wel aan het werk zijn, willen we jullie bedanken voor jullie inzet. Of je nu in de zorg werkt, bij de hulpdiensten, in de retail of in een van de vele andere sectoren die vandaag actief zijn - we waarderen wat je doet enorm!

Tot slot willen we graag een moment nemen om al onze klanten te bedanken. Zonder jullie, zouden we niet kunnen doen wat we graag doen. Jullie vertrouwen in ons is de drijfveer achter alles wat we doen. We kijken er naar uit om jullie morgen weer van dienst te zijn!

Geniet van je dag, Het team van Paraad Verzekeringen.

"Ontspan, geniet, wees veilig, en zie je morgen!"

 

Offerteaanvraag

Wil je graag een offerte aanvragen? Vul dan gewoon ons formulier in!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?