Een frisse start van de tweede helft van de week!


Goeiemorgen iedereen,

Na een welverdiende rustdag zijn we helemaal opgeladen en klaar om de tweede helft van deze week vol enthousiasme aan te vatten. We hopen dat jullie een heerlijke 1 mei hebben gehad en even de tijd hebben genomen om te ontspannen en bij te tanken.

Op het programma vandaag: weer aan de slag gaan met jullie verzekeringen! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe polis, een vraag hebt over je lopende verzekeringen, of gewoon even wil babbelen - ons team staat voor je klaar. We hebben een verse kop koffie in de hand en zijn enthousiast om aan deze dag te beginnen.

Verzekeringen kunnen soms ingewikkeld en verwarrend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Bij Paraad Verzekeringen maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We luisteren naar je behoeften, beantwoorden al je vragen en vinden de verzekering die perfect bij je past.

En weet je wat? We doen dit alles met een glimlach. Want bij Paraad Verzekeringen geloven we dat een warme, persoonlijke aanpak een groot verschil maakt. We zijn niet alleen je verzekeringsagent, we zijn je partner. Samen zorgen we voor jouw gemoedsrust.

Dus, laten we er samen een geweldige dag van maken!

Met vriendelijke groeten, Het team van Paraad Verzekeringen.

"Kom op, laten we de dag met een glimlach beginnen. Samen maken we er iets moois van!"

 

Algemeen

Ontdek onze algemene blogs. Zorg dat je deze niet mist!

Meest Recente Posts

KLAAR OM U TE ONTZORGEN

Wat uw vraag of bekommernis ook is: als onafhankelijk verzekeringsmakelaar staan we voor u paraat met een breed dienstenaanbod. Hoe kunnen we u verzekeren?
Mobiliteit
Ga gerust en veilig op weg met de juiste polis voor uw wagen of andere voertuigen. We zoeken voor u naar de polis met de beste prijs-kwaliteit.
Meer weten
Aansprakelijkheid
De juiste aansprakelijkheidsverzekering die uw aansprakelijkheid dekt voor schade berokkend aan derden.
Meer weten
Eigendommen
Dek uw woning, bedrijfsgebouw, en andere eigendommen goed in tegen schadegevallen en geniet van de gemoedsrust die hiermee gepaard gaat.
Meer weten
Persoonlijk
Verzekeringen die belangrijk zijn voor uw gezondheid en toekomst. Van een hospitalisatieverzekering, overlijdensverzekering en ongevallenverzekering tot gewaarborgd inkomen en spaarformules.
Meer weten
Arbeidsongevallen
Als bedrijf bent u verplicht om een arbeidsongevallen verzekering af te sluiten voor uw personeel. We zoeken voor u naar de beste polis voor uw bedrijf en uw personeel.
Meer weten
Cyber
Bescherm uzelf, uw gezin en uw bedrijf tegen de gevaren van het internet. Een cyberverzekering zorgt voor financiƫle bijstand bij schadegevallen via het internet.
Meer weten
Varia
Vul uw verzekeringsportefeuille aan met de nodige polissen die voor u van belang zijn, zoals een onafhankelijke rechtsbijstandverzekering of modulaire reisverzekering.
Meer weten
Schade
Of het nu gaat om een lichamelijk letsel, schade aan uw eigendom of auto, wij zijn er om u bij te staan in deze uitdagende tijden.
Meer weten

PARAAD. WOORDEN EN DADEN.

Waar denkt u aan wanneer u het woord ‘verzekeringen’ hoort? Aan cijfers en letters? Aan droge materie en een trage, klassieke sector?

Wij bewijzen u graag het tegendeel. Want wij beseffen dat uw wereld snel vooruitgaat en dat u een partner zoekt die uw tempo moeiteloos kan volgen. Wij beseffen dat u op zoek bent naar een doortastende partij die woorden koppelt aan daden. En dat doet op een hartelijke, warme manier.
​​​​​​​
Wij zijn Paraad: een verzekeringskantoor dat klaar staat. Klaar, om u proactief te ontzorgen. Want wij zetten een akte moeiteloos om in actie. Noem ons dan ook geen tussenpersoon, maar een compagnon de route.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Bekijk de vorige updates

Mis onze nieuwtjes niet

In de kijker

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties. Blijf op de hoogte!

CONTACTEER ONS

Hoe kunnen we u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

En we staan Paraad

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag over onze diensten of polissen?